Erzurum Haber Girişi : 11 Kasım 2021 15:59

Bir çok kişi fidan dikmeye çıkamadı

Bir çok kişi fidan dikmeye çıkamadı
Fidan dikimi için seçilen bölgede yoğun kar olması nedeniyle ulaşım büyük sorun oldu. 

ERZURUM AJANS - Erzurum’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününe Orman Bölge Müdürlüğü’nün organizasyondaki yetersizliği damga vurdu.

 

Kent merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Konaklı Kayak Merkezi bölgesinde düzenlenen fidan dikim töreni başta çocuklar olmak üzere bir çok kişi için çileye dönüştü. Kar yağışını hesaplayamayan Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, ısrarla fidan dikimini deniz seviyesinden 2 bin 350 metre yükseklikteki alanda yaptı. 

 

 

 

 

Kar kalınlığının 10 santimetreyi bulduğu bölgede otobüs ve binek araçlarla ulaşımın mümkün olmadığı alana birçok kişi pikaplarla taşındı. Fidan dikmek için bölgeye gelen onlarca çocuk ise tören alanına ulaşamayınca soğuktan korunmak için Ejder 3200 A.Ş.’ye ait kafeteryaya sığındı.  

 

 

 

 

Vali Yardımcıları Can Atak, İlyas Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, Palandöken Kaymakamı Önder Coşğun ve Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay’ın katıldığı törende göstermelik olarak bir kaç fidan dikildi. 

 

 

 

 

Organizasyon bozukluğu nedeniyle kısa sürede sona eren törenin ardından protokol üyeleri ve bazı katılımcılar yine pikaplarla makam araçlarının bulunduğu bölgeye getirildi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.