Erzurum Düzenleme Tarihi : 18 Ocak 2024 13:44 Haber Girişi : 09 Ocak 2024 14:51

Bir Erzurum markası olan DAYI Kürek Lahmacun devler liginde!

Bir Erzurum markası olan DAYI Kürek Lahmacun  devler liginde!
Bir Erzurum markası olan ve 12 ildeki 38 bayisiyle franchise sektörünün devleriyle yarışan DAYI Kürek Lahmacun, ulusal TV kanallarındaki reklam kuşaklarında yerini aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Arıcıoğlu, "Bu daha başlangıç" dedi.

Erzurumlu iş insanı Mehmet Zeki Arıcıoğlu tarafından 2013 yılında Erzurum’da kurulan DAYI Kürek Lahmacun, 10’uncu yılında 12 ilde 38 bayiye ulaştı.

 

Hamburger, pizza gibi fast food ürünleri karşısında bir ‘kültür operasyonu’ yürüterek ticari hayatını sürdüren DAYI, Türkiye’deki franchise sektörünün devleriyle yarışır hale geldi.

 

 

Bugüne kadar katıldığı ulusal ve uluslararası fuarlarda büyük ilgi gören DAYI, dev bir reklam bütçesi ayırarak, televizyon kanallarının reklam kuşaklarındaki yerini aldı. Üç farklı spotta ekranları süsleyen reklam çalışmasında 10 yıl içinde tüketiciden gelen geri dönüşümler vurgulandı. 

 

YELPAZE GENİŞLİYOR

 

Tarım Bakanlığı’nın örnek projeleri arasında yer alan Ankara’daki fabrikasında, lahmacun harcını el değmeden üreten tek firma olan DAYI şimdi de ‘Enfes Çiğ Köfte’ markasını sektöre kazandırdı. Markanın her geçen gün daha da büyüdüğünü kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Arıcıoğlu, “DAYI Kürek Lahmacun, hızlı bir şekilde şubeleşip saman alevi olmadı. Çayın demini alması gibi yavaş yavaş şubeleşiyoruz. Ayrıca ticari faaliyetimizi sürdürürken, ismimiz ve ürünümüzle bir anlamda kültürel bir operasyon yürütüyoruz. Bugün hamburger ve pizza gibi ürünlerin Türkiye’deki en önemli alternatifi konumundayız” dedi.

 

 

HEDEF 20 İL, 50 ŞUBE

 

2024 yılı sonuna kadar 20 ilde 50 şube hedefi belirlediklerini dile getiren Başkan Mehmet Zeki Arıcıoğlu, markayı sindire sindire büyüttüklerini vurguladı. Merkezin Ankara’da olmasına rağmen İstanbul’da da bir yönetim ofisi kurgulayıp pazar ağını genişleteceklerini söyleyen Arıcıoğlu, “Bununla ilgili süreci başlattık. DAYI Kürek Lahmacun ile birlikte ‘Enfes Çiğ Köfte’ markamıza da ivme kazandıracağız. Şu an günde dört ton ve üzeri üretim kapasitesindeki alt yapıyı hazırlamış durumdayız. Zaman içinde bu markamız da gelişip büyüyecek” diye konuştu.

 

 

Öte yandan ilk bayiler toplantısını geçen yıl Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde gerçekleştiren DAYI Kürek Lahmacun’un bu yıl ki adresi yine markanın doğduğu yer Erzurum olacak. Bilançolar ve 2024 hedeflerinin görüşüleceği toplantının ardından Palandöken’e kurulacak taş fırınlarda pişirilecek lahmacunlar üç gün boyunca vatandaşlara ikram edilecek. HABER MERKEZİ-TIKLA İZLE 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MGV 15 Ocak 2024 12:19

    Rabbim hayırlı kazançlar versin.

  • özdemir 10 Ocak 2024 14:52

    Helal olsun. Tebrikler