Kültür-Sanat Haber Girişi : 07 Nisan 2017 23:00

Bir festival de Erzurum Bayburtlular Derneği'nden

Bir festival de Erzurum Bayburtlular Derneği'nden
Bozüyük Karadenizliler Derneği tarafından yapılan 1. Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali'nden sonra bu kez de Erzurum-Bayburtlular Derneği festival hazırlığına başladı.
Erzurumajans-Bozüyük Karadenizliler Derneği tarafından yapılan 1. Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali'nden sonra bu kez de Erzurum-Bayburtlular Derneği festival hazırlığına başladı.

Bozüyük'te yaşayan Karadenizliler tarafından kendi kültür ve lezzetlerini tanıttıkları 1. Hamsi ve Yöresel Ürünler Festivali Bozüyük'lüler tarafından oldukça yoğun ilgi görmüştü. Benzer yeni bir festivalin yapılması da Erzurum-Bayburtlular Derneği tarafından planlanıyor. Konu ile ilgili olarak Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda Erzurum ve Bayburtlular Derneği Başkanı Veysel Kılıç'ın öncülüğünde gerçekleştirilen istişare toplantısı başkanlık makamında gerçekleştirildi. Başkan Bakıcı burada, dernek üyeleri ve iş adamları ile bir araya gelirken konu ile ilgili olarak "Farklı kültürlerin Bozüyük'te tanıtılması için bu tarz etkinlikler çok önemli" dedi.

Festivalin hazırlanması için yapılan ilk toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.