Erzurum Düzenleme Tarihi : 12 Ocak 2021 13:20 Haber Girişi : 12 Ocak 2021 10:35

Bir kez daha haddini aştı!

Bir kez daha haddini aştı!
'İktidar yanlısı' olarak bilinen ensonhaber.com sitesi, Rize Kaçkarların tanıtımını yaparken, Erzurum Palandöken ve Kayseri Erciyes'i bir kez daha 'kötü örnek' gösterdi.

Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Yaptığı taraflı haberlerle sıkça gündeme gelen ve eleştirilerin odağı olan ensonhaber.com, Rize’nin Kaçkar Dağları’nı ön plana çıkarmak isterken bir kez daha Palandöken ve Erciyes’i ‘kötü örnek’ gösterdi.

 

Palandöken ve Erciyes’te ‘heliski’ yapılmamasına rağmen Kaçkar Dağlarını ısrarla Palandöken ve Erciyes’le mukayese eden site, son yayınladığı haberde, “Yatırımı kar kalitesinin düşük ve mevsimin kısa olduğu Erciyes’e Palandöken’e yapıyorsunuz. Dünya harikası Kaçkarlar’ı sadece Fransızlar, İngilizler kullanıyor” diye yazdı.

 

“PALANDÖKEN VE ERCİYES’E HARCANAN PARAYA YAZIK”


Aynı site daha önce de İngiliz Gazetesi Financial Times editörünün Kaçkar Dağlarındaki deneyimlerini çarpıtarak kaleme almış ve “Erciyes’e Palandöken’e harcanan paraya yazık. Dünya’nın en iyileri arasına girebilecek Ayderimiz var” ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLARLA TEPKİ GÖSTERDİLER


Yayınlanan son haberden sonra bir çok okuyucu yaptığı yorumlarla site yönetimine tepki gösterdi.

 

İşte o tepkilerden bazıları...


-Eğitim çağı dışına çıkmış olabilirsiniz ama devlet açık öğretime kabul ediyor. Tavsiye ederim en azından cahilliğinizi alır.

 

-Elime fırsat geçmiş bir zırvalıyayım demişsiniz herhalde... Ne saçmalıktır? Erzurum'da ne kar kalitesi düşük ne de kayak mevsimi kısa ..Böyle saçma bir haber okumadım.

 

-Ya yazıklar olsun size gerçekten yazıklar olsun. Erzurumlu değilim bir Karadenizliyim. Ama sizler gibi yalan söylemeyecek ve birilerine yalakalık yapmayacak kadar insanım. Attığınız başlığa bakın Erzurum yada Kayseri düşman toprağımı ki orayı kötülüyorsunuz. Üstelik hiç bir şey bilmeden karalama haber yapıyorsunuz. Erzurum’un karı her zaman kayak için daha uygun ve çok daha uzun süre kar bulundurmaktadır. Bir Karadenizli olarak gerçeği söylemekten gocunmuyor ve gurur duyuyorum. Sizlerde diğer yaptığınız taraflı haberlerin bir benzerini yapmışsınız. Yalaka olmayın ve yalanı savunmayın.

 

-Manşeti atan kişi ya çok cahil ya da hemşericilik yapıyor.

 

-Erzurum ile alıp veremediğin nedir? Ülkenin bir yerini övmek isterken diğer yerini kötülemek nedir? Yazıklar olsun.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaşım 12 Ocak 2021 12:11

    Bende altına yorum yaparak ağzının payını bir nebze olsa verdim