Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2023 14:05

Bir taç pahalıya mal oldu!

Bir taç pahalıya mal oldu!
Erzurumspor, Samsunspor maçında topun rakibe çarpmasına rağmen orta hakem Oğuzhan Çakır taç atışını ev sahibi takıma verdi, bu top döndü Dadaş'ın kalesinde golle sonuçlandı.

Ayrıca Cengizhan da taca itiraz edince sarı kart gördü. Ardında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

 

Spor Toto 1. Lig takımlarından Erzurumspor, Samsun maçında yaşadığı taç yüzünden hem kalesinde gol gördü hem de takımın aslarından biri olan Cengizhan’ı kırmızı kartla kaybetti. 

 

Müsabakanın 76.dakikasında samsunsporlu oyuncuya top çarpmasına rağmen orta hakem tacı Samsunspor’a verdi. O top döndü Erzurumspor kalesinde golle sonuçlandı. Ev sahibi takım bu golle 2-1 öne geçti. Müsabakanın uzatma dakikalarında ise Cengizhan Bayrak topun rakipten çıktığını belirterek itiraz etti. Bu itiraz genç oyuncunun sarı kart görmesine neden oldu. Genç solbek itirazına devam edince de ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • m 01 Şubat 2023 15:30

    Sahip siz suruyu kurtlar yer. bizimde siyasi alanda sahibimiz yok her gelen federasyin bize vuruyor. Bu seneyi kazasiz belaziz kume dusmeden atlatirsak insallah seneye guclu bir yonetim ve kadro ile bu isi bitiririz..Allah yar ve yardimcimiz olsun