Siyaset Düzenleme Tarihi : 16 Eylül 2020 11:45 Haber Girişi : 16 Eylül 2020 11:57

Bir telefonla siyasete girdi!

Bir telefonla siyasete girdi!
Uzun yıllar Özel İdare Müdürlüğü'nde de inşaat mühendisi olarak görev yapan ve pek çok alt yapı projeleri ile sektöründe ünlenen Samed Tosun, bir telefon teklifi üzerine Yakutiye ilçe başkanlığına getirildi.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'nde teşkilatlanmalara hız verildi.

 

İl Başkanlığını eski kurt siyasetçi Vahit Bingöl’ün yaptığı partinin Yakutiye ilçe başkanı belli oldu: Samed Tosun! Uzun yıllar Özel İdare Müdürlüğü’nde de inşaat mühendisi olarak görev yapan ve pek çok alt yapı projeleri ile sektöründe ünlenen Samed Tosun, bir telefon teklifi üzerine Yakutiye ilçe başkanlığına getirildi.

 

Bugüne kadar siyaset ile hiç ilgilenmediğini, hatta bir il başkanı ile de görüşmüşlüğünün olmadığını söyleyen Samed Tosun, ‘’Bir iş için Erzincan’da iken Vahit bey telefon açtı ve kendisini araştırdığını, Yakutiye ilçe başkanı olarak görmek istediklerini söyledi. Ben de bu ani teklif üzerine şehrime hizmetin siyaset yoluyla da olabileceğini düşündüğüm için tereddüt etmeden ‘evet’ dedim. Siyasette tecrübe sahibi değilim ama acemi olduğum da söylenemez. Vahit bey gibi efsane bir eski siyasetçi ile hele siyaset yapacak olmak da gurur verici bir şey olmalı’’ diye konuştu.Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'nde teşkilatlanmalara hız verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.