Siyaset Haber Girişi : 25 Temmuz 2021 11:49

"Biz bu korku imparatorluğunu yıkacağız"

İYİ Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Esra Akpınar, üye çalışmaları sırasında üzüntü verici olaylar yaşadıklarını söyledi.

ERZURUM AJANSBaşkan Akpınar, “Üye yaptığımız kişileri ertesi gün tehdit ediyorlar. Birçok arkadaşım ‘gönlüm sizinle ama...’ deyip, sosyal medya hesaplarından beni siliyor. Bu İYİ Parti’nin ne kadar güçlendiğinin göstergesidir” dedi.

 

Yaklaşık üç aydır İYİ Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Esra Akpınar, toplumun her kesiminden partiye olan ilginin arttığını belirtti. Saha çalışmalarında bunu yakından gözlemlediklerini kaydeden Akpınar, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’e karşı büyük bir teveccüh var. Biz de teşkilat olarak bunu karşılıksız bırakmıyor kapı kapı dolaşıyoruz. İnsanlara dokunuyor, dertlerini dinliyoruz. Her geçen gün artan üye sayımızla kocaman bir aile oluyoruz” dedi.

 

“ZORBALIK YAPIYORLAR”

 

Kadın Kolları olarak sahanın her noktasına hakim olduklarını belirten Esra Akpınar, üzüntü verici olaylar da karşılaştıklarını dile getirdi. Başkan Akpınar şunları söyledi.

 

“Üye çalışmaları yapıyoruz. Ertesi gün üye yaptığımız kişiyi bir şekilde tehdit ediyorlar. Fotoğraf çekilip etiketliyoruz, çekildiğimiz kişiye ‘o fotoğrafı kaldırt’ baskısı yapıyorlar. İnsanımız korkusundan selam bile veremiyor. Nasıl korkutmuşlarsa, sosyal medya hesaplarımda fotoğraf çekilip etiketlediğim arkadaşlarım, ‘ne olur kusura bakma gönlüm sizinle ama’ deyip beni siliyorlar. İnsanımızı bu duruma getirmek zorbalık değil de nedir? Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İYİ Parti olarak, İYİ Partili kadınlar olarak bu korku imparatorluğunu biz yıkacağız. Öyle ki son dönemde artan bu ve bunun gibi olaylar aslında İYİ Parti’nin ne kadar güçlendiğinin göstergesidir. Emin olun gümbür gümbür geliyoruz. İnsanların hürriyeti için, adalet için, özgürce konuşup, düşünmelerini sağlamak için geliyoruz.” HABER MERKEZİ

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.