Erzurum Haber Girişi : 08 Ekim 2019 21:30

Bize böyle gelin!

Bize böyle gelin!
Biraz Hürriyet’te ki Ahmet Hakan gibi olacak ama Ali Ravi Caddesi’ni Karayollarına bağlayacak yolu yapmayan Büyükşehir Belediyesi’ni nasıl eleştiriyorsam Kiremitlik Tabyasındaki peyzaj çalışmalarından ötürü de kutluyor, kutluyor, kutluyorum.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Biraz Hürriyet’te ki Ahmet Hakan gibi olacak ama Ali Ravi Caddesi’ni Karayollarına bağlayacak yolu yapmayan Büyükşehir Belediyesi’ni nasıl eleştiriyorsam Kiremitlik Tabyasındaki peyzaj çalışmalarından ötürü de kutluyor, kutluyor, kutluyorum. 

Son yıllarda beni en çok heyecanlandıran projelerden biri oldu bu. Bilmeyenler için söyleyeyim, atlama kulelerinin olduğu tepe Kiremitlik tabyasının olduğu yerdir ve Büyükşehir orada bayağı bir projeyi başlatmış, kısa zamanda da bitirecek gibi görünüyor. 

Özellikle merak edenler açsın Youtube kanalında var. Tamamlanması halinde müthiş bir yer olacak o kiremtlik tabyası. 

Peyzaj ve çevre düzenlemesi işini alan PETYAP Şirketi de belli ki bayağı bir işinin uzmanı. 

Yüzlerce işçi ile çalışıyorlar ve şu an için öyle bir sulama işi yaptılar ki ben öyle bir çalışma ne gördüm ne de duydum. 

En son o kadar iş makinasını ve sahadaki işçiyi İstanbul’da ki yeni havalimanında görmüştüm. İnanıyorum ki ‘’Kiremitlik Tepe’’ adını verdikleri bu proje hayata geçsin en kısa zamanda bir Erzurum o tabyada olacak. Çok büyük iş, çok. 

Dedim ya, görüntüleri Youtube’den izleyin bana hak vereceksiniz. 30’a yakın tabyanın bulunduğu Erzurum’da sanırım Kiremitlik Tabyasını sadece Erzurumlular değil tüm dünya tanıyacak.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Semih okcu 01 Ocak 1970 02:00

    Taşmağazalar girişindeki 5 katlı inşaatıda kutluyormusunuz

  • DDŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Malesef bitirilince resimdeki gibi olmuyur, yoksa bir bana mı öyle geliyor.