Spor Haber Girişi : 28 Mayıs 2021 14:54

BİZİM ÇOCUKLAR ŞAMPİYON YAPTI

BİZİM ÇOCUKLAR ŞAMPİYON YAPTI
Dadaş?ın eski yıldızları Erhan Çelenk, Jasmin Scuk, Tolga Ünlü, Lokman Gör?ün yanı sıra Erzurumlu Rıdvan Şimşek'in formasını giydiği Altay Play-Off'ta şampiyon olarak Süper Lige yükseldi.

ERZURUM AJANS - TFF 1. Ligin Play-Off finali İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynandı. Cüneyt Çakır’ın düdük çaldığı maçta Teknik Patron Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Altıordu FK ile futbol duayeni Mustafa Denizli’nin çalıştırdığı Altay Spor Toto Süper Lige çıkan son takımın belli olacağı finalde karşılaştı.

 

Erhan Çelenk, Jasmin Scuk,Tolga Ünlü, Lokman Gör gibi Dadaş’ın eski yıldızlarının yanı sıra Erzurumlu olan Rıdvan Şimşek’in formasını terlettiği Altay, Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek şampiyon oldu.

 

 

Asist Erhan Çelenk’ten gol Marco’dan

 

Nefes kesen final maçı son dakikalara kadar golsüz eşitlikle geçildi. Mücadelinin 86. Dakikasında Erzurumspor’un eski yıldızı Erhan Çelenk’in asistini gole çeviren Portekizli forvet Marco Paixao Siyah-beyazlıları 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra başka gol olmayınca Altay karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak Adana Demir ve Giresunspor’dan sonra Süper Lige çıkan üçüncü ve son takım oldu.

 

Denizli yuvasını Süper Lige uçurdu

 

Türk futbolunun duayen isimlerinden biri olan Mustafa Denizli Altay’ı Süper Lige taşıdı. Futbolcu olarak yıldızının parladığı Altay’ı 18 yıl aradan sonra Süper Lige çıkaran Mustafa Denizli maç sonunda göz yaşlarına hakim olamadı. 70 yaşındaki futbol duayeni kendisini Büyük Mustafa Denizli yapan Büyük Altay’ı Play-Off şampiyonu yaparak tarihe geçti. Altay’ı en son Erzurumspor’da bir dönem yardımcı antrenörlük de yapan Reha Kapsal Süper Lige çıkarmıştı. Nurullah PALA

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.