Erzurum Haber Girişi : 04 Haziran 2014 21:04

Bluepet, Erzurum'da 5 istasyon birden açtı

Bluepet, Erzurum'da 5 istasyon birden açtı
LPG markası Ergaz, Bluepet markasıyla girdiği akaryakıt istasyon ağını Türkiye genelinde genişletmeyi sürdürüyor.
Erzurumajans-LPG markası Ergaz, Bluepet markasıyla girdiği akaryakıt istasyon ağını Türkiye genelinde genişletmeyi sürdürüyor.

Bluepet, Doğu Anadolu Bölgesi'nde önemli bir hamle yaparak Erzurum'da 5 yeni istasyonla yoluna devam ediyor..

Ergaz, Bluepet markasıyla Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki yapılanmasına hız verdi. Erzurum merkezde Karakoç Petrol, Tortum Yolu üzerinde 17. Kilometrede yer alan Yamanoğlu Petrol, Pasinler İlçesi ve Köprüköy ilçelerinde Refikoğulları Petrol, Horasan İlçesi 3. Yol mevkiinde Erçelik Petrol, Bluepet bayisi olarak 4-5 Haziran 2014 tarihlerinde açıldı. Böylelikle Bluepet'in Erzurum ili sınırlarındaki bayi sayısı 7'ye ulaşmış oldu.

Erzurum'da gerçekleştirilen açılış törenine Ergaz Yönetim kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ebubekir Yağız, Genel Müdür Yardımcıları Ömer Yağız, Faruk Demirci, Cafer Aytekin, Bluepet Satış Koordinatörü Yaşar Yılmaz, Ergaz yöneticileri, işadamları ve sektör temsilcileri katıldı.

Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız, açılış töreninde yaptığı konuşmada Erzurumluların desteklerine ihtiyaçları olduğunu belirterek,  "Belki Türkiye'nin yeni bir akaryakıt markasına ihtiyacı yoktu. Lakin biz milli bir marka olarak bu topraklarda doğduk. Uzun ve çetin bir yolculuğun bizi beklediğini biliyoruz. Bluepet, olarak zirveye ulaşmak için çok çalışacağız. Biz müşterilerimiz adına denetleyici bir göz, bayilerimize adil bir lider, sektörde ise bir avcı olmayı hedefliyoruz. Gücümüzü, bayrağımızın kırmızısından, ay yıldızdan ve enerjinin mavisinden alıyoruz. Bluepet, Türkiye'nin gücüdür. Dünya standartlarında kaliteli ürünleri depolarımızdan müşterilerimize sunacağız. Ergaz'ı tüketiciler biliyor ve tanıyor. Eminim güvenilen ve bilinen Ergaz'ın gücü, Bluepet'i daha yükseklere taşıyacaktır" dedi.

KAÇAK AKARYAKITA DİKKAT ÇEKTİ

Ergaz Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Yağız, sektördeki kaçaklara dikkat çekti. Türkiye'de araç başına tüketim miktarının yıllık 1. 7 ton olduğuna dikkat çeken Yağız, bu miktarın 1 tona kadar gerilediğini söyledi. 700 litrelik kaçağın mutlak surette dikkate alınmasının önemine değinen Yağız, "Bu işi hakkıyla yapan vergisini ödeyen istihdama katkı sağlayan firmaların haklarının korunması gerekiyor" diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MGV li 01 Ocak 1970 02:00

    90 lı yıllarda MGV de bize hep Ergaz kullanın derlerdi. O zamanki öğrenci evimize uzakta olsa kendi imkanlarımızla boş tüpümüzü götürür muhakkak ergaz alırdık. Memleketimize gittiğimizde ergaz markasını hep aradık, okuduğumuz meslek sahibi olduğumuz bize kişiliğimizi oturtan bir şehrin bu şekilde markalar oluşturması çok güzel. İnşallah en kısa zamanda tüm türkiyeye yayılır.

  • Yunus Onurlu 01 Ocak 1970 02:00

    Doğu Anadolu ve Erzurum`un gurur kaynağı olan Ergaz`ın Bluepet markasıyla akaryakıt sektörüne girmesi bölgede yaşayanlar adına mutluluk verici. Lütfen sahip çıkalım Bluepete. Ben mümkün olduğunca Bluepeti tercih edeceğim benzin alırken... Kartalımızı iyi besleyelim ki dalına gitsin... Kartallar yüksek uçar, bluepetten benzin alan dadaşlar da yüksek torkla uçar...