Spor Haber Girişi : 17 Ağustos 2023 11:20

Bodrum'a erken yolculuk

Bodrum'a erken  yolculuk
Lige puanla başlayan Erzurumspor, ikinci haftada oynayacağı Bodrumspor maçı için bugün yola çıkıyor. Cumartesi günkü mücadele için İzmir'e uçacak olan Dadaşlar, karayolu ile Bodrum'a giderek kampa girecek.

 Lige puanla başlayan Erzurumspor, ikinci haftada oynayacağı Bodrumspor maçı için bugün yola çıkıyor. Cumartesi günkü mücadele için İzmir’e uçacak olan Dadaşlar, karayolu ile Bodrum’a giderek kampa girecek.

 

 

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Bodrum yolculuğu erkenden başlıyor. Lige 1-1’lik Bandırmaspor beraberliği ile başlayan  Mavi-beyazlılar, deniz seviyesine ve nemli havaya uyum sağlamak için bu sabah uçakla İzmir’e uçacak. Ardından kulüp otobüsü ile Bodrum’a geçerek kampa girecek ve çalışmalarına Bodrum’da devam edecek.  Mavi-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Süper Ligin eşiğinden dönen kadro istikrarını devam ettiren Bodrumspor maçından puan ya da puanlar almayı planlıyor.

 

 

Puan ya da puanlar almak için oyuncularına güvendiğini belirten Teknik Direktör Hakan Kutlu,  Bandırma maçında kendilerini destekleyen taraftara teşekkür etti. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.