Spor Haber Girişi : 14 Ekim 2022 11:16

Bodrum maçına bilenen Dadaşlar, taraftarlara seslendi

Bodrum maçına bilenen Dadaşlar, taraftarlara seslendi
Pazar günü saat 13:30?da Bodrumspor'u konuk edecek olan Erzurumspor'da hazırlıklar sürüyor. Yarın kampa girecek olan Mavi-beyazlılarda futbolcular taraftarlarla bütünleşmek istiyor.

Spor Toto 1.Ligin 9. Haftasında Kazım Karabekir Stadı’nda Bodrumspor’u konuk edecek olan Erzurumspor FK, hazırlıklarına devam ediyor.

 

Dadaşlar, yoğun tempoda zorlu 90 dakikaya bilenirken, yarın kampa girecek. Erzurumspor’da futbolcular, taraftarlarla bütünleşmek için var güçleri ile Bodrum maçına hazırlanırken, taraftarlardan destek bekliyor.

 

Antrenmanlarla kenetlenen ve neşe içinde antrenman yapan Erzurum temsilcisinde futbolcular, tribünlerle bütünleşmek ve üçte üç yapmak için harıl harıl çalışıyor.

 

Mavi-beyazlı oyuncular, “Biz maça hazırız. Taraftarlarımızı da bekliyoruz. Biz galip geleceğimize inanıyoruz. Taraftarlarımızda inansın ve bize güvenerek, 90 dakika destek versin” şeklinde konuştular.

 

EN ÇOK O SEVİNDİ!

 

Son iki maçtır kalesinde gol görmeyen Göktuğ Bakırbaş, büyük gurur yaşıyor. Bodrum karşısında da genç file bekçisi ve arkadaşlarına büyük iş düşecek.

 

Erzurumspor’da son iki maça alınan 1-0’lık galibiyetler takıma ve kaleci Göktuğ’a özgüven kazandırdı.

Önce Denizli maçında kalesini gole kapatan ve ardından dayeni Malatya deplasmanında gol yemeyen genç file bekçisi galibiyete en çok sevinenlerin başında geldi. Takımının Malatya’dan zaferle dönmesinde pay sahibi olan kaleci Göktuğ Bakırbaş, mücadelede büyük bir sevinç yaşamıştı.

 

 

180 dakikadır gol yemiyor

 

26 yaşındaki eldiven son iki haftada kalesinde gol görmezken, savunmadaki takım arkadaşlarına da güven verdi.

180 dakikadır gol yemeyen Göktuğ Bakırbaş, önemli golcüleri ve gol ayaklarını bünyesinde bulunduran Bodrumspor’a karşı da kalesini gole kapattı.

Genç file bekçisi Pazar günü hem gol yememe, hem de kart görmeme mücadelesi verecek.

 

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

 

Dadaş, Denizli ve Malatya galibiyetlerinin moraliyle Bodrum’u konuk edecek. Biletler satışa çıktı. Camia, taraftarlardan biletlere ilgi göstermesini bekliyor.

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, Ligin 9. haftasında  Pazar günü Bodrumspor ile oynayacağı maç öncesinde hazırlıklarını sürdürürken, kulüp  maç biletlerine ilgi bekliyor.

 

Mavi-beyazlı ekipte Spor Toto 1. Lig’in 9. haftasında konuk edeceği Bodrumspor maçı biletleri satışta çıktı. Erzurumspor, taraftarlardan biletlere ilgi göstermesini bekliyor.

 

Önce Denizli engelini geçen ve ardından da Malatya’da kazanan Erzurumspor’da Bodrum mücadelesine taraftarların yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor.

 

 

Dadaşta, bilet fiyatları kale arkası 30 TL, maraton 40 TL, kapalı 50 TL, VIP 150 TL, Misafir tribün biletleri ile 35 TL olarak belirlendi.

 

Camia, taraftarların bu zorlu süreçte fedakarlık yaparak hem tribün desteği hem de kulübe kaktı olması anlamında taraftarlardan destek bekliyor.

 

Mavi-beyazlı camia, “Bizim taraftarlarımız zaten fedakarlar, ancak bu zorlu süreçte biletlere biraz daha fazla rağbet göstersinler. Çünkü taraftarlarımızın hem maddi hem manevi desteğine kulübümüzün ihtiyacı var” şeklinde konuştular. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.