Erzurum Haber Girişi : 30 Kasım 2021 15:31

Bölge Müdürü Yavuz, sahada inceleme yaptı

Bölge Müdürü Yavuz, sahada inceleme yaptı
DSİ Erzurum 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Pasinler Alvar Barajı aks yerinde incelemede bulundu

ERZURUM AJANS - Bölge Müdürü Yavuz, "Barajı ve bileşenlerini tamamladığımızda Pasinler Ovasında yaklaşık 10 bin 500 dekar tarım arazisinin suya olan hasretine son vereceğiz”

 

DSİ Erzurum 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı, Jeoteknik Hizmetler ve YAS Daire Başkanlığı’ndan gelen heyet ile birlikte Pasinler Alvar Barajı Aks yerinde, incelemelerde bulundu.


Bölge Müdürü Yavuz, Genel Müdürlük Jeoteknik Hizmetleri ve YAS Dairesi ve Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığından gelen heyet ile birlikte Alvar barajı aks yerinde bir dizi incelemelerde bulundular. Planlama aşamasındaki baraj yerinde yapılan incelemenin ardından Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz yaptığı yazılı açıklamada “Alvar Barajı Pasinler Ovasının 30 yıllık hayalidir. Bugün Ankara’dan gelen heyetimiz ile birlikte Alvar Barajı Aks yerinde incelemede bulunduk. Projenin bir an önce hayata geçirilmesi için büyük bir gayret içerisindeyiz. İnşallah barajı ve bileşenlerini tamamladığımızda Pasinler Ovasında yaklaşık 10 bin 500 dekar tarım arazisinin suya olan hasretine son vereceğiz” dedi.


Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz’a ile birlikte, DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkan Yardımcıları Yusuf Ziya Kama, Keriman Ulusoy, Faruk Sezer, Jeoteknik Hizmetleri ve YAS Daire Başkan Yardımcısı Veysi Gümüş, Barajlar ve HES Dairesi Bşk. Şube Müdürleri Fatih Çalışkan, Özkan Yaylacı, Jeoteknik Hizmetleri ve YAS Dairesi Bşk. Şube Müdürü Zafer İçten, Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı İnşaat Mühendisi Meltem Salman incelemede bulundular.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.