Erzurum Haber Girişi : 10 Ocak 2022 14:21

"Bölgemiz teröristlerden tamamen temizlendi"

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'un teröristlerden temizlendiğini söyledi. 

ERZURUM AJANS - 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Vali Memiş,  Erzurum’da bölgenin teröristlerden bir kısmının ikna yoluyla, bir kısmının etkisiz hale getirelerek temizlendiğini bildirdi. 


Göreve başladığında sayılamayacak kadar çok terörist olduğuna dikkat çeken Vali Memiş, şu an bölgede bir tane bile terörist unsuru bulunmadığını dile getirdi.  

 

Bölgenin teröristlerden tamamen temizlendiğinin duyurusunu da yapan Vali Memiş, “Göreve başladığımızda sayılamayacak kadar terörist vardı. Bunların tamamından bir kısmını ikna ederek sağ yakaladık, bir kısmını da etkisiz hale getirdik. Bölgemizde bir tane bile terörist unsuru bulunmuyor ama olmayacağı anlamına gelmez. Tedbirlerimiz devam ediyor, 7 gün 24 saat insansız hava araçlarımız (İHA) havada uçuyor. Kürt, Alevi kardeşlerimizin, bütün insanlarımızın emrindeyiz. Bu memleketi bölmek isteyen bütün unsurlarla mücadelemiz devam edecek” şeklinde konuştu. İHA 

 

 

 

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.