Spor Düzenleme Tarihi : 13 Kasım 2021 13:00 Haber Girişi : 13 Kasım 2021 13:30

Bolu maçı öncesi önemli prova

Bolu maçı öncesi önemli prova
Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, Milli Arada bugün Çaykur Rizespor'la deplasmanda özel bir maç yapacak. 

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Spor Toto 1. Ligin 12. Haftasını bay geçen BB Erzurumspor, 13. Haftada oynayacağı Boluspor maçının provasını bugün Çaykur Rizespor karşısında yapacak.

 

Spor Toto 1. Ligde zirveye oynayan Dadaşlar, Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’la bugün deplasmanda özel bir maç oynayacak. Karşılaşma saat 13:30’da Rize Didi Stadı’nda başlayacak.

 

Keyifler yerinde

 

Bay olduğu haftanın ardından Millli arayı en iyi şekilde değerlendirmek için Çaykur Rizespor’la hazırlık maçı alan Mavi-beyazlılar, Rize yolculuğu öncesinde son hazırlığını kendi tesislerinde yaptı. Teknik Taktik İdmanında oyuncuların oldukça moralli oldukları gözlerden kaçmadı. Futbolcuların keyifli ve istekli oluşu teknik heyeti de mutlu etti.

 

Dün Cuma Namazı sonrası kulüp otobüsü ile Rize’ye giden Mavi-beyazlılar keyifli bir yolculuk yaparken, bugünkü karşılaşmanın ardından yine kulüp otobüsü ile şehre dönecek ve Boluspormesasine devam edecek.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.