Spor Haber Girişi : 17 Nisan 2022 00:07

"Boluspor bizden daha iyi oynadı"

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Boluspor galibiyeti sonrasında konuştu: İlk iki az ihtimal ama vazgeçmeden denemek istiyoruz.

ERZURUM AJANS / Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

 

Bilazer'in açıklamaları şöyle: "Bizim için kritik bir maçtı. Boluspor için de çok kritik bir maçtı. Geçen hafta deplasmanda uzun süreden sonra Balıkesir’e karşı kazanmıştık. Bu özgüveni pekiştirmek adına bu maç bizim için çok önemliydi. Oyuna iyi başladık ama sonraki periyotta Boluspor bizden daha iyi oynadı. Özellikle skoru aldıktan sonra Boluspor biraz daha baskılı oynadı. Bir şekilde oyunu tutmamız gerekiyordu çünkü ilerleyen dakikalarda lehimize döneceğini biliyorduk."

 

"İNŞALLAH İSTİKRARI DEVAM ETTİRİRİZ"

 

"Boluspor durumu itibariyle agresif oynayacaktı. İkinci yarının ortasından sonra bir çok noktada iş lehimize dönecekti. Bugün oyun olarak ders çıkarmamız gereken şeyler var. Çok iyi oynamadık. Boluspor bizden daha iyi oynadı. Ama kazanmayı bilmek, yenilmemek bizim için değerliydi. Bugün gerçekten galibiyet çok değerliydi. Elde ettiğimiz için çok mutluyum. İnşallah kalan 6 maçta da bu 2 maçlık istikrarı devam ettiririz. Sonucunda artık play-off mu olur ilk 2 mi olur. İlk 2 az ihtimal ama bu ihtimali vazgeçmeden denemek istiyoruz." İHA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.