Sağlık Haber Girişi : 02 Şubat 2021 13:22

Bu başhekim sahadan geliyor!

Bu başhekim sahadan geliyor!
Sevgili arkadaşlarım Boks Milli takımı antrenörleri Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu ile yanyana görünce öğrendim 112 İl Ambülans Servisi Başhekimi Dr.Oğuzhan Aygün'ün eski bir boksör olduğunu.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-10 yıl gibi uzun süre boks yapan Dr.Oğuzhan Aygün, artık boş kaldığı zamanlarda eldiven takıyor, ringe çıkıyor. 112’de Başhakemlik yapıyor olmasına rağmen antrenmanlarını bir şekilde devam ettiren Dr.Aygün, tıp eğitiminin dışında edindiği bütün tecrübe iş ahlakını spora borçlu olduğunu da söyleyecek kadar disipline sahip biri olarak karşımıza çıktı.

 

 

Sporun insanın gelişmesinde çok önemli gücü ve tılsımı olduğuna vurgu yapan genç başhekim, ‘hocalarım’’ dediği Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu’na karşı her zaman olduğu gibi bugün de saygılı. Uzun bir süre ambülanslarda sağlıkçı olarak çalıştığını söyleyen Dr.Aygün, sahadan geldi bu yeni görevine. Teknik, beşeri ve kavramsal becerilere sahip olan bir idareci olarak karşımızda ki sanırım bu da sahadan geliyor olmasından kaynaklı bir şey olsa gerek. Sporcu bu hekim yöneticiyi böylesine kutsal bir göreve getiren iradeyi tebrik ediyorum. Ambülans hizmetinin başındaki bu idareciye başarılar diliyorum.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.