Erzurum Düzenleme Tarihi : 13 Ekim 2020 14:05 Haber Girişi : 13 Ekim 2020 14:19

Bu da Palandöken'in Sarı Gelin'i!

Bu da Palandöken'in Sarı Gelin'i!
Palandöken ve kış turizmi ile ilgili yeni bir proje ürettiğini ve bazılarını devreye soktuğunu gördüğüm EJDER AŞ'nin Genel Müdürü  Selim Bağrıyanık'ı bu ziyaretimde de bir sürü yeni şeyler öğrendim, her biri de manşetlik haber.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Özellikle Palandöken’in ve de kış turizminin yarını ile ilgili çok ciddi gayretli çalışmaları ile son zamanlarda dikkat çeken bir teknik adamdır EJDER AŞ’nin Genel Müdürü Selim Bağrıyanık. Her yanına gittiğimde Palandöken ve kış turizmi ile ilgili yeni bir proje ürettiğini ve bazılarını devreye soktuğunu gördüğüm Selim Bağrıyanık’ı bu ziyaretimde de bir sürü yeni şeyler öğrendim, her biri de manşetlik haber.

 

Son görüşmemizde verdiği bilgileri, henüz tam gerçekleşmediği için yazmamamı rica eden Bağrıyanık, alakasının olmadığı bir konudan da bahsetti ve bunu yazabileceğimi söyledi. O da henüz yeni keşfedilen bir çiçek! Yaz kış bir yıl boyunca hiç solmayan sarı bir çiçek bu! Bugünlerde yoğun işlerinin arasına bu çiçekleri toplatıp, tanıtmayı ve hatta pazarlamayı da planlayan EJDER AŞ’nin işkolik Genel Müdürü, ‘’Hikayesi de olan papatyagillerden altın otu olarak da anılan bu çiçeği sahiplendik ve nasip olursa öncellikle belediyemize ait bütün sosyal tesislerde teşhir edeceğiz. Sadece Palandöken’de yetişen, ilaç sektöründe de değerlendirilecek çiçek bütün sosyal tesislerin masalarını süsleyecek ve sonrasında bunların satışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu çiçek çiçekçilik sektörümün de en değerli çiçeklerindendir’’ dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nurullah Y. 13 Ekim 2020 23:23

    Sen yeni keşfetmişsin. O çiçek her yerde biliniyor. Antalya'da yıllardır satılıyor.