Spor Haber Girişi : 15 Aralık 2022 12:16

"Bu formayı çıkarmamak için çalışacağım"

Sakaryaspor maçı ile birlikte ilk onbirde formayı kapan Muhammed Furkan Özhan, performansıyla alkış aldı. Genç oyuncu, "Daha iyi olacağım, bu formayı üzerimden çıkarmamak için çalışacağım" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’nın genç yıldızı Muhammed Furkan Özhan, son haftalardaki performansıyla göz doldururken, ilk onbirin değişmez ismi olacağının sinyallerini verdi. Genç yıldız, “Bu formayı giyindim, artık üzerimden çıkarmamak için daha çok çalışacağım” dedi. 

 

Dadaşların hocası Muzaffer Bilazer’in sezon başından beri ilk onbirde forma vermeyi çok düşündüğü Muhammed Furkan Özhan, zaman zaman bu şansı yakalasa da sakatlığı nedeniyle bir türlü ilk onbirde sahaya çıkamamıştı. 22 yaşındaki futbolcuya ilk onbir şansı Sakarya’da doğdu.

 

Erzurumspor yenilmesine rağmen Muhammed Furkan başarılı bir maç çıkardı. Teknik Patron Muzaffer Bilazer, talebesine Gençlerbirliği maçında da ilk onbirde görev verdi. Hocasını mahcup etmeyen Muhammed Furkan, oynadığı futbolla göz doldurdu. Mavi-beyazlı oyuncunun şu an tek endişesi 3 sarı kartlı olması, genç kanat oyuncusu Altınordu maçında kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 15 Aralık 2022 12:59

    Yetenekli gençlere güvenilmeli ve forma verilmeli birkaç maç kötü olabilir sonra kendini gösterir . Furkan?da o kumaş var inşallah devam eder . Cengizhan da aynı yeterki kendilerini geliştirsinler. Gördük yabancıları çoğu beş para etmez . Daha çok genç oyuncu ikinci üçüncü ligde var araştırılıp bulunabilir. Tabi transfer yasağı kalkmalı .