Kültür-Sanat Haber Girişi : 03 Eylül 2014 12:55

Bu kafeye erkek sinek bile giremiyor!

Bu kafeye erkek sinek bile giremiyor!
Erzurum'da üç bayan arkadaş tarafından kadınlara özel olarak açılan çay ve kahve salonu büyük ilgi görürken, garsonundan, aşçısına kadar sadece bayanlar çalışıyor.
Erzurumajans-Erzurum'da üç bayan arkadaş tarafından kadınlara özel olarak açılan çay ve kahve salonu büyük ilgi görürken, garsonundan, aşçısına kadar sadece bayanlar çalışıyor.

Erzurum'da yaşayan üç bayan arkadaşın bir araya gelerek kurdukları kadınlara özel çay ve kahve salonu hizmete açıldı. Merkez Yakutiye İlçesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bayanlara özel kahve salonun açılışını Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut yaptı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Ali korkut, bayanlara özel olarak açılan çay ve kahve salonunu gördüğünde çok şaşırdığını ifade ederek Erzurum'da bir ilk yapılarak bayandan bayana hizmet sunulduğunu söyledi. Erzurum'da ilk defa bayanlara özel açılan çay ve kahve salonunda işçisinden patronuna kadar tüm çalışanlar bayanlardan oluşurken kafeye erkek sinek bile giremiyor. Sadece açılış için ilk ve son kez erkeklerin girmesinden sonra bir daha erkekler giremeyecek. Üç bayan arkadaşın çabaları ve ailelerinin desteğiyle açılan salon yalnızca bayanlara hizmet verecek. Bayanlara özel çay ve kahve salonunun sahipleri Zülal Ülker, Gonca Daştan ve Ümmühan Daştan, Erzurum'da böyle bir yerin eksikliğini hissettiklerini ve bu projeyi hayata geçirdiklerini söylediler. Gonca Daştan: "Bu mekanda biz müşterilerimizi değil, misafirlerimizi ağırlayacağız. Kaliteyi uygun fiyatla tamda bayanların istediği şekilde sunmayı amaçlıyoruz." dedi. Zülal Ülker, yalnızca tesettürlü bayanlara hizmet etmeyi değil erkeklerin bulunduğu ortamlarda rahat edemeyen açık hanımlara da hitap etmeyi istediklerini ifade ederek bayanlara özel olarak açılan kafeye, erkeklerin giremeyeceğini söyledi. Bayanlara özel olarak açılan salonda ayrıca, kadınların misafirleri ağırlayacağı, altın günlerini yapacağını vurgulayan Ümmühan Daştan,"Salonda zaman geçirecek misafirlerimizin namaz ihtiyaçları için mescitlerimiz bulunuyor. Açtığımız çay ve kahve salonunda fiyatlarımız her bütçeye ve tutumlu bayanlara hitap edecek şekilde düşünüldü. Erzurumlu bayanlar çay kahve salonuna bekliyoruz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • şakir genç 01 Ocak 1970 02:00

    çok güzelde nerede bu yer hani adresi gitmek istesem gidemeyeceğim, yazınıza keşke adresi de koysaydınız çok iyi olurdu

  • Gürhan Özorhan 01 Ocak 1970 02:00

    Desenize etek ve pantolon yer değiştirdi.Beyler kolay gelsin size.

  • nidai karataş 01 Ocak 1970 02:00

    habere bakiyorum konusuna bakiyorum normal başligina bakiyorum ve gülümsüyorum allahta sizi guldursun :)