Siyaset Haber Girişi : 06 Aralık 2023 13:43

Budakın Aşkale'den aday adayı oldu

Budakın Aşkale'den aday adayı oldu
2019 yılında Milliyetçi Hareket Partisi'nden Aşkale Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mahmut Budakın, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için yeniden sahaya çıktı.

Aşkale Belediyesi için MHP Genel Merkezi’ne giderek başvuru yapan Budakın, “Gurur duyduğum teşkilatımın ve Başbuğumuzun çizdiği yolda, teşkilatlarımızın emrinde, halkımızın isteğinde, milletimize ve devletimize hizmet aşkı ile aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım” dedi.

 

Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Merkezine giderek aday adaylık başvurusunu tamamlayan Budakın, adaylığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

Budakın yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi: “Mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatımın ve Başbuğumuzun çizdiği yolda, teşkilatlarımızın emrinde, halkımızın isteğinde, milletimize ve devletimize hizmet aşkı ile 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Erzurum, Aşkale Belediye Başkanlığı aday adaylığına müracaat etmiş bulunmaktayım. Hemşerilerimize ve kamuoyuna saygılarımla duyurarak, bütün aday adayı dava arkadaşlarıma ve partime başarılar diliyorum. Çıktığımız bu şerefli yolda, müracaatımızı kabul buyuran Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'e, yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz Bey’e, Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Kamil Aydın Bey'e, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanımız Adem Yurdagül Bey'e, Teşkilat Başkanımız Cihan Aksakal Bey’e ve Aşkale İlçe Başkanımız Toksöz Kartal Bey'e saygı ve muhabbetlerimi arz ederim.”

 

 

2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde hedeflediği projeleri de anlatan Budakın, hayvan kesimhaneleri, süt toplama merkezleri ve tüm köylere futbol sahaları ve kompleksi gibi projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

 

Mahmut Budakın kimdir?

 

1974 yılında Erzurum’un Aşkale ilçesine bağlı Gökçebuk Köyünde doğdu. Atatürk Endüstri Meslek Lisesinden mezun olan Budakın, 1985 yılında ailesiyle birlikte inşaat sektörüne adım attı. 2013 yılında kendisine ait Mahmut Hafriyat İnşaat Şirketini kuran Budakın, uluslararası platformda hizmet sunmaktadır. Siyasi hayatına 1991 yılında Ocak Teşkilatında görev alarak başlayan Mahmut Budakın, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Muhasibiliği, Ticaret Odası Komite Üyeliği ve Partilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı görevlerinde bulundu. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Derdi Yok 07 Aralık 2023 10:39

    Şenol Polat varken falan filan zarti zurti yalan