Bölge Haber Girişi : 06 Mart 2010 17:34

Bulutlar'dan milli takıma baklava!

Bulutlar'dan milli takıma baklava!
Palandöken Belediyesi Başkanı Orhan Bulutlar, Milli Takımın, Moğolistan maçı öncesi moral vermek için Milli Takım Antrenörleri Asbaşkan Serhat Enyüce ile ziyaret ederek sporculara baklava ikram etti.

Erzurum Ajans-Uluslar arası Buz Hokeyi Federasyonu 18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası Grup Müsabakaları nedeniyle Erzurum da bulunan Buz Hokey Türk Milli Takımına sponsor olan Palandöken Belediyesi Başkanı Orhan Bulutlar, Milli Takımın, Moğolistan maçı öncesi moral vermek için Milli Takım Antrenörleri Asbaşkan Serhat Enyüce ile ziyaret ederek sporculara baklava ikram etti.
PALANDÖKEN İÇİN 2011 MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI
8 Mart 2010 Pazartesi günü başlayacak turnuva da Türkiye -Moğolistan maçı öncesi Buz Hokey Milli Takım kampını ziyaret eden ve başarılar dileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ”5 ülkeden 130 sporcu ve idarecinin katılacağı uluslar arası turnuva ile artık Palandöken ve Erzurum 2011 Kış Oyunlarının meyvelerini almaya başladığını söyleyebiliriz. Böylesine önemli uluslar arsın organizasyonların Palandöken ilçesin de yapılaması kış sporları ve turizm noktasın da emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesi olarak görüyorum. Bu yatırımları ve organizasyonları en iyi şekil de değerlendirerek kış turizm merkezileri içerisin de bir marka şehir olabiliriz. Bunu için kimin üzerene ne düşüyorsa onu yapmalı ve herkes elini taşın altına sokmalı. Palandöken ilçesi olarak üzerimize düşen sorumluluk ne ise onu yapmaya hazırı hatta daha fazlası için yeter ki birlik ve beraberlik içerisin de hasetten uzak ilimiz menfaatleri doğrultusun da ortak hareket etmek arzusunda olalım” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.