Bölge Haber Girişi : 31 Ocak 2011 12:27

Burası Erzurum Aziziye yolu!..

Burası Erzurum Aziziye yolu!..
Kış Oyunları'nın ev sahibi Erzurum'da güneşin batmasıyla birlikte Erzurum-Aziziye yolu karanlığa gömülüyor. Bir çok ölümlü kazanın meydana geldiği yolda, yetkililer sorunu çözmek yerine, bu görüntüyü izlemekle yetiniyor.

Erzurum Ajans-Kış Oyunları’nın ev sahibi Erzurum’da güneşin batmasıyla birlikte Erzurum-Aziziye yolu karanlığa gömülüyor. Bir çok ölümlü kazanın meydana geldiği yolda, yetkililer sorunu çözmek yerine, bu görüntüyü izlemekle yetiniyor.

2011 Üniversiteler Kış Oyunları’na ev sahipliği yapan Erzurum’da yine karanlık yollar gündeme geldi. 3 bin sporcuyu ağırlayan kentte uluslararası yol olan E-80 karayolunda aydınlatma direklerinin yanmaması büyük şaşkınlıkla karşılanıyor. Aydınlatma direklerinin yanmaması nedeniyle onlarca kişinin trafik kazasına kurban gittiği yolda, oyunların başlamasıyla birlikte önlem alınmaması da tepkileri beriaberinde getirdi.

Özellikle Erzurum Şehir Stadyumu ve 3.000 binlik Buz Hokeyi Arena Stadyumu’na gitmek için güzergahı kullanan yerli ve yabancı misafirlerde yolun karanlık olduğunu görünce tepkilerini dile getiriyorlar. Oyunlardan önce yolu aydınlatmayan, oyunlar döneminde de karanlık görüntüyü izlemekle yetinen yetkililerin sorunu aydınlatma sorununu ne zaman çözeceği merak konusu oldu..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.