Spor Haber Girişi : 14 Kasım 2011 18:06

Büyükler boks il birinciliği yapıldı

Büyükler boks il birinciliği yapıldı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Faaliyet Programı’nda yer alan Büyük Erkekler Boks İl Birinciliği Müsabakaları hafta sonunda Palandöken Spor Salonu’nda yapıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Faaliyet Programı’nda yer alan Büyük Erkekler Boks İl Birinciliği Müsabakaları hafta sonunda Palandöken Spor Salonu’nda yapıldı.

Nefesleri kesen maçlarda Gençlikspor, Yolspor, Yakutiye Belediyespor, DSİ Spor ve Palandöken Belediyespor kulüplerinin sporcuları mücadele etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, DSİ Spor Başkanı Kemalettin Yentimur, Tunçkılıçspor Kulübü Başkanı Sinan Tunçkılıç ’ın da izlediği boks maçları kıran kırana geçti. Başhakem Fetli Temur, Recep İtmez, Seyfettin Batıbeyi, İrfan Demirci, İsmail Surha, Macit Başaran ve Burhanettin Kızılkaya gibi Erzurum’un tanınmış hakemlerinin görev yaptığı boks il birinciliği maçları iki gün sürdü. İki gün süren müsabakalar sonrasında il şampiyonu olan boksörler belli oldu. 49 kiloda Erdi Alparslan(Yolspor), 52 kiloda Eyüp Gördeli(Gençlikspor), 56 kiloda Murat Korkmaz(Gençlikspor), 60 kiloda Gökhan Can(Yolspor), 64 kiloda Oğuzhan İbikoğlu(Yakutiye), 69 kiloda Lokman Güllüce (Gençlikspor), 75 kiloda Erol Özkal (Yakutiye), 81 kiloda Murat Kurt (Yolspor), 91 kiloda Alican Ay(DSİ),+91 kiloda Alican Altın(Yakutiye) il birinciliğini elde ettiler.

Gençlikspor Boks Antrenörü Mustafa Kalkan, Büyük Erkekler İl Birinciliğinde başarılı olan boksörlerin 20-27 Aralık 2011 tarihlerinde Şanlıurfa’da yapılacak olan Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil edeceklerini söyledi. Kalkan, bunun için bundan sonra hazırlıkların Türkiye şampiyonası için yapılacağını sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.