İlçeler Haber Girişi : 01 Ekim 2016 16:21

Büyükşehir Aziziye Canören Grup Yolu'nu asfaltladı

Büyükşehir Aziziye Canören Grup Yolu'nu asfaltladı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye ilçesi Canören Grup Yolu'na bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye ilçesi Canören Grup Yolu'na bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı.

Erzurum il merkezine 80 kilometre uzaklıktaki köy statüsünden mahalle statüsüne geçen Karakale, Kızılkale, Kapılı, Yukarı Canören, Aşağı Canören, Akyazı, Halilkaya ve Çavdarlı mahallelerinin faydalanacağı grup yolunun 25 kilometrelik kısmında, 29 bin metreküp yarma ve 2 bin 353 metreküp dolgu yapılarak yol genişletme çalışması gerçekleştirildi.

Grup yolunda 140 bin 430 metrekarelik alanda 27 bin 299 ton bitümlü sıcak karışım asfalt serimi yapıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin bu çalışması ile grup yolunu kullanan mahallelerde yaşayan vatandaşlarımız daha konforlu ve rahat bir ulaşıma kavuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.