Spor Haber Girişi : 11 Ağustos 2016 17:18

Büyükşehir Belediyesi ve GHSİM'den EYOF İşbirliği

Büyükşehir Belediyesi ve GHSİM'den EYOF İşbirliği
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Teknik Heyeti ile GHSİM heyeti bir araya gelerek tesislerde incelemelerde bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Teknik Heyeti ile GHSİM heyeti bir araya gelerek tesislerde incelemelerde bulundu. Tesislerin EYOF öncesi daha güzel bir konuma kavuşturulması için ortak çalışma başlattı. 

Şubat 2017'de Erzurum'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Gençlik Kış Oyunları Festivali (EYOF) öncesinde Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortak çalışma başlatarak, önemli bir güç birliği oluşturdu. İşbirliği yapan iki kurumun teknik heyeti, Curling Arena, Kazım Karabekir Stadı, 3 Binlik Buz Arena ve 2 Binlik Buz Pateni Salonu'nda peyzaj, ağaçlandırma ve asfalt çalışması yapılmasını kararlaştırdı. Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü teknik heyetinin işbirliği görüşmesi oldukça yararlı geçti. İki kurumun kurmayları 2017 EYOF öncesinde tesislerin daha güzel bir konuma kavuşması için çalışma başlattı.

Oldukça verimli geçen tesisler gezisine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ilçe müdürleri Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz, Tesisler Şube Müdürü Harun İşçi, GHSİM İnşaat Mühendisi Serbülent Yaşar, Aydın Balkaya, tesis amirleri Yakup Çiltaş, Selami Kızılkaya ve Aziz Şendur katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.