İlçeler Haber Girişi : 17 Ekim 2016 16:55

Büyükşehir ilçelere yeni imar planı yapıyor

Büyükşehir ilçelere yeni imar planı yapıyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu'na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu'na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı Şehir Planlama Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, Köprüköy ilçesi ve ilçe merkezine bağlı Emre, Buğdaylı, Eğirmez, Yağan Mahalleleri planlama çalışmaları kapsamında 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı çalışmaları, Jeolojik Jeoteknik Etüt Raporu ile hali hazır harita yapımına başlandı. İlçede Jeolojik-Jeoteknik etüt çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrol personelleri ile ön etüt çalışması tamamlandı. Tortum'da da ilçe merkezine bağlı Bahçeli, Konak, Söğütlü, Kaledibi, Çamlıca, Serdarlı, Bağbaşı, Şenyurt ve Pehlivanlı Mahallelerinde planlama çalışmaları kapsamında 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve Jeolojik Jeoteknik Etüt Raporu ile harita yapımı tamamlandı.

Pazaryolu ilçesi ve ilçe merkezine bağlı Gülçimen, Burçaklı, Kümbettepe, Alıçlı, Süleymanbağı, Deliktaş, Akbulut ve Konakyeri Mahallelerinde 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı, Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu ile hali hazır harita yapımı tamamlandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.