Erzurum Düzenleme Tarihi : 26 Nisan 2022 02:20 Haber Girişi : 21 Nisan 2022 01:14

Büyükşehir'in paylaşımı vatandaşı kızdırdı. Zehir zemberek yorumlar!

Büyükşehir'in paylaşımı vatandaşı kızdırdı. Zehir zemberek yorumlar!
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan temizlik paylaşımına vatandaşlar bakın nasıl tepki gösterdi.

ERZURUM AJANS / Erzurum Büyükşehir Belediyesi, #YarınaSözümüzErzurum hashtagiyle “Ana yolları, caddeleri ve sokakları titizlikle temizlemeye devam ediyoruz” paylaşımında bulundu.

 

Ekiplerin cadde ve sokaklarda yaptığı temizlik çalışmalarından görsellerinde yer aldığı Tweet’e vatandaşlar tepki gösterdi.

 

Şehir merkezindeki yollardan fotoğraf ve video paylaşan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne işte böyle tepki gösterdi.

 

 

 

PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI

 

- Bu yollara az daha su tutarsanız köstebek yuvasına dönmüş yollardan köstebekler çıkmaya başlar

 

- Erzurum’da yollar bu durumda . Yarına sözü olan belediye böyle olamaz. Kombina caddesi Ömer Nasuhi Bilmen Mah. Orman bölge müdürlüğü karşısı araçlarda ön düzen kalmadı evim burada olduğu için her gün bu yoldan geçmek zorundayım. Nerede kalıyor sizin bu sözünüz?

 

- Şehrin birçok yerinde caddeler çukura dönmüşken, bir belediye,  şu tweeti atmaya utanır ya! Allah, Sekmen ve avanelerinden Erzurum’u bir an önce kurtarsın inşallah!

 

- Milletle dalga geçmeyi bırakın. Erzurum da sağlam yol kalmamış. Bir rüzgar esince çöpler havada uçuşuyor. Arabaların ön düzenleri bozuldu. Siz hala milleti kandırın.

 

- Allah kolaylık versin aman iyice dikkatli temizleyin, çukurların içinde bir şey kalmasın. Zira dün bir araba sırılsıklam etti beni.

 

- Erzurum büyük bir köydür. Her yıl asfalt atılıyor, milyonlar harcanıyor, ertesi yıl tekrar yapılıyor. Yapılan asfaltlarda eksik olan ne acaba? Yetkililer bunu biliyor. HABER MERKEZİ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çavuş 23 Nisan 2022 04:02

    Kendi memleketimde yaşadığım için nefret ediyorum iki yıldır pislik içindeyiz yıldızkent yunusemre bulvarı

  • demir 23 Nisan 2022 01:46

    belediyenin hiçbir şey yapacağı yok gelin birlik olalım sosyal sorumluluk projesi adı altında herkes kendi mahallesini kendi yolunu yapsın

  • ahmet efe 22 Nisan 2022 23:55

    Resmen tonlarca asfalttan malzeme çalınmış. 1 sene olmadan patlayan asfalt dünyada görülmemiştir.