Erzurum Haber Girişi : 20 Nisan 2016 16:10

Büyükşehir'den boğulmalara karşı uyarı

Büyükşehir'den boğulmalara karşı uyarı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte olası boğulma vakalarının yaşanmaması için vatandaşlara uyarıda bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte olası boğulma vakalarının yaşanmaması için vatandaşlara uyarıda bulundu.

Erzurum sınırları içerisinde yer altı ve yer üstü zararlarını önlemek ve bunlardan çeşitli yönlerde faydalanmak maksadıyla inşa edilen; baraj/gölet gölü, süs havuzu, regülatör, sulama kanalı, drenaj kanalı ya da taşkından korunma maksadıyla inşa edilen tesislerde meydana gelen boğulma olaylarının önlenmesi için özellikle çocukların, yaşlıların ve engelli vatandaşların bu tür yerlerden uzak durması gerektiği bildirildi. Yaz aylarında serinlemek amacıyla, bu gibi yerlere girmenin yasak olduğunu belirten yetkililer,suya giren 15 yaş ve üzeri kişilere idari yaptırım cezası uygulanacağını açıkladı.

Belediye, vatandaşlardan yasak yerlere girerek serinleyenleri güvenlik kuvvetleri veya belediye zabıta ekiplerine ihbarda bulunulmasını istedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yorum yorum 01 Ocak 1970 02:00

    Denizimiz de var tabi bogulmamak lazım