Kültür-Sanat Haber Girişi : 04 Eylül 2014 14:13

Büyükşehir'in sünnet şöleni konserle sona erdi

Büyükşehir'in sünnet şöleni konserle sona erdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 2023 çocuk, 'Hedef 2023 Sünnet Şöleni'nde doyasıya eğlendi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 2023 çocuk, 'Hedef 2023 Sünnet Şöleni'nde doyasıya eğlendi.

Aziziye Park'ta düzenlenen şölene, Erzurum Vali Vekili Mustafa Gündoğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Başkan Vekili Fevzi Polat, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci, Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin, Başkan Başdanışmanı Turgut Turan, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ile diğer yetkililer katıldı. Başkan Sekmen, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, Yeni Türkiye'nin Yeni Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "2023" hedefinin bu önemli organizasyona ilham kaynağı olduğunu söyledi. Sekmen, "Liderimiz Sayın Erdoğan'ın büyük ufkuna mazhar olan bu düşünceyi benimseyerek biz de 'Hedef 2023' diyerek ilçelerimizden bu sosyal sorumluluk projesini başlattık" dedi. Şölendeki çocuklara seslenen Başkan Sekmen, şöyle devam etti:

"Şu an aramızda bulunan bu çocuklar 2023 yılında nasip olursa ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaklar. Aranızdan geleceğimizi inşa edecek olan mühendisler, doktorlar ve öğretmenler çıkacak. Daha büyük bir Türkiye'nin çimentosunu sizler oluşturacaksınız. Bu nedenle bu önemli hedefin bir parçası olmak istiyorsanız muhakkak okuyun. Hedefiniz ileri demokrasi ve bölgesinde lider bir Türkiye'nin bir parçası olmak olsun. Yılmadan, usanmadan okuyun. Kendinizi çağa uygun bir şekilde yetiştirin, modern gelişmeleri yakından takip edin, başka lisanları öğrenerek yeni insanlarla tanışın ve her şeyden önemlisi vatanınıza, milletinize faydalı olun, sizleri bugünlere getiren anne ve babanıza yararlı bir evlat olun." Genel Sekreter Kiremitci ve Genel Sekreter Yardımcısı Keskin de organizasyonda emeği geçen diğer paydaşlara teşekkür etti.

SİNAN AKÇIL BÜYÜLEDİ

Konuşmaların ardından Ünlü Dj Hop dedik Ayhan'ın renkli sunumuyla sahneye pop müziği sanatçısı Sinan Akçıl çıktı. Şölende sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren sanatçı, Erzurum'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Konser süresince Oltu Taşı tespihi elinden bırakmayan Akçıl, sevilen şarkısı "Tabi Tabi"yi Erzurumlular ile birlikte okudu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.