Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Büyükşehir`den Van`a 20 temizlik işcisi

Büyükşehir`den Van`a 20 temizlik işcisi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik işçileri Van’ın yolunu tuttu. Deprem bölgesinde enkaz kaldırma ve temizlik hizmetlerinde görev alacak olan 20 kişilik ekip, akşam saatlerinde yola çıktı.
Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin temizlik işçileri Van’ın yolunu tuttu. Deprem bölgesinde enkaz kaldırma ve temizlik hizmetlerinde görev alacak olan 20 kişilik ekip, akşam saatlerinde yola çıktı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Pazar günü depremle sarsılan Van’a işgücü desteği gönderdi. Araç filosunu deprem bölgesi için seferber eden Büyükşehir Belediyesi, temizlik işleri çalışanlarından oluşan 20 kişilik ekibi, Van’a gönderdi. Olimpiyat Parkı içerisindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden iş makinalarıyla birlikte hareket eden ekip, Fen İşleri Daire Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş tarafından uğurlandı.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Van’da meydana gelen depremin yaralarını sarabilmek amacıyla tüm imkanların seferber edildiğini söyledi. Deprem bölgesine gönderdikleri iş makinaları ve araçlara ek olarak, işgücü desteğinde de bulunduklarını kaydeden Başkan Küçükler, enkaz kaldırma ve temizlik hizmetleri noktasında duyulan ihtiyacı göz önünde bulundurduklarını da ifade etti. Bu çerçevede çeşitli iş makinalarıyla birlikte 20 kişiden oluşan temizlik ekibini deprem bölgesine gönderdikleri bilgisini veren Başkan Küçükler, “Çalışanlarımız, deprem bölgesinde oluşturulan afet koordinasyon merkezinin talimatları doğrultusunda hizmet verecekler. Biz de bu süreçte deprem Van ilimize lojistik destekte bulunmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİ İÇİN YARDIM ORGANİZASYONU

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, deprem bölgesine yardım malzemesi ulaştırmak isteyen Erzurum halkına da yardımcı olacaklarını bildirdi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekiplerinin, Van’a gönderilmek istenen yardım malzemeleri için seferber edildiğini dile getiren Başkan Küçükler, “Zabıta ekiplerimiz, Van’a yardım malzemesi ulaştırmak isteyen vatandaşlarımızın bizzat adreslerine kadar gitmek suretiyle hizmete hazır halde bekletiliyor. Gıdadan kıyafete, battaniyeden mutfak gereçlerine, tıbbi malzemeden ayni yardımlara varıncaya kadar deprem bölgesine gönderilmek istenen her türlü malzemeyi ekiplerimiz toplayacak ve yardımlar yine bizim nezaretimizde Van’a ulaştırılacak” diye konuştu.

Deprem bölgesine ulaştırılmak istenen yardım malzemeleri için Büyükşehir Belediyesi’nin 153 numaraları Alo Zabıta hattının aranabileceğinin altını çizen Başkan Küçükler, bunun yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi’nin 233 00 04, 233 01 37 ve 233 01 66 numaraları santral telefonlarından da gerekli yardımın alınabileceğini bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.