Spor Haber Girişi : 02 Aralık 2011 16:47

Buz hokeyi süper lig maçları Erzurum`da

Buz hokeyi süper lig maçları Erzurum`da
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Büyük Erkekler Süper Lig Maçlarında ilk hafta karşılaşmaları Erzurum’da oynanacak.
Erzurum Ajans-Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan Büyük Erkekler Süper Lig Maçlarında ilk hafta karşılaşmaları Erzurum’da oynanacak. 3 Binlik Buz Arena’da gerçekleştirilecek olan maçların birbirinden çekişmeli geçmesi beklenirken, ilk haftanın en önemli maçı Erzurum Gençlikspor ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor arasında oynanacak. Zorlu karşılaşma saat 13.30’da start alacak. İki takımda zorlu maça iddialı bir şekilde hazırlandı. Günün sonucu en fazla merak edilen karşılaşmasını çok sayıda sporseverin izlemesi bekleniyor. Günün diğer maçında saat 17.00’da Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Ankara Üniversitesi karşı karşıya gelecek.

KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Gençlikspor Teknik Direktörü Mc. Adams Keit ile Antrenör İkram Çintimar, Buz Arena’da konuk edecekleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u eliboş göndereceklerini ifade ederek, sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Gençlikspor’un teknik kurmayları, “Süper Ligdeki ilk maçımızda kendi evimizde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u eliboş göndermek istiyoruz. Maçı kazanıp, lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz” diye konuştu.
Bu arada Gençlikspor Kulübü’nün Amerika’dan transfer ettiği iki yabancı hokeycisini Kocaeli Kağıtspor’a karşı sahaya sürmesi bekleniyor. Gençlik spor’un, Kağıtspor karşısında en büyük kozu ABD’li iki hokeyci olacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.