Spor Haber Girişi : 05 Aralık 2011 18:04

Buz hokeyinde Gençlik spor şampiyon

Buz hokeyinde Gençlik spor şampiyon
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası Gençler Buz Hokeyi maçlarında şampiyonluğu Gençlikspor kazandı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüplerarası Gençler Buz Hokeyi maçlarında şampiyonluğu Gençlikspor kazandı.

Altı takımın kıyasıya mücadele ettiği ligde dün akşam 500 seyirci kapasiteli buz hokeyi salonunda Gençlikspor ile Okyanusspor karşı karşıya geldi. Murat Aygün, Ekrem Aygün ve Konuray Taşköprülü gibi hakemlerin görev yaptığı maç nefesleri kesti. Çok sayıda seyircinin izlediği karşılaşmayı Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Federasyonun bazı yöneticileri ile Buz Hokeyi İl Temsilcisi Engin Yücel de izledi. Mc. Adams Keit ile İkram Çintimar yönetimindeki Gençlikspor aldığı 9-2’lik galibiyetle ligde şampiyonluğa ulaş
tı. Maç sonunda Gençliksporlu hokeyciler şampiyon olmanın coşkusunu yaşadı. Eren İltir yönetimindeki Okyunusspor ise ikinci olarak Gençlikspor ile birlikte grup maçlarında mücadele etmeye hak kazandı.

Gençler Ligi’nde son maç ise Büyükşehir Belediyespor ile Palandöken Gençlikspor arasında oynandı. 3 bin seyirci kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’nda oynanan maçta Büyükşehir Belediyespor, Palandöken Gençlikspor’u farklı bir skorla mağlup ederek buz pistinden 14-3 galip ayrıldı. Bu karşılaşmanın başhakemliğini Kadir Aktı, yardımcılığını Elif Münire Bağlar yaparken, Yaser Taşkesenlioğlu ile Fırat Altunok masa hakemliği yaptı. 14-3 Büyükşehir Belediyespor’un galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından turnuva madalya töreni ile sona erdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.