Spor Haber Girişi : 27 Ocak 2012 14:15

Buz projesi hız kesmiyor

Buz projesi hız kesmiyor
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Sporları Projesi, sömestr tatiline rağmen aralıksız sürüyor.
Erzurum Ajans-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Sporları Projesi, sömestr tatiline rağmen aralıksız sürüyor. Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ceyhan ise, projede görev yapan antrenörlere kayak montu hediye etti.
“Kış Sporları Eğitim Projes
i” kapsamında çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Proje Koordinatörü Ahmet Çelebi, 500 seyirci kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’ndaki çalışmaların tam gaz devam etmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederken, Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Kış ve Buz Sporları Eğitim Projesi kapsamında kurslara katılan öğrencilerin kısa süre büyük aşama kat ettiğini söyledi. Bu arada Buz ve Kış Sporları Eğitim Projesini ziyaret eden Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan ve Asbaşkan Selami Kızılkaya, çalışmalar hakkında Proje Koordinatörü Ahmet Çelebi’den bilgi aldı. Bir süre antrenörlerle de proje hakkında söyleşi yapan Ceyhan, antrenörlere kayak montu hediye etti. Ceyhan, “Buz Hokeyi Federasyonumuz tarafından düzenlenen Kış Sporları Eğitim Projesi kapsamında bizde Gençlikspor Kulübü olarak projeyi ziyaret ettik. Antrenörlere bir katkımız olsun, diyerek kendilerine kayak montu hediye ettik. Kendilerine ve tüm sporculara bundan sonraki çalışmalar için başarı diliyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.