Spor Haber Girişi : 19 Aralık 2011 11:01

Buzda Gençlik rüzgarı esiyor

Buzda Gençlik rüzgarı esiyor
Buz Hokeyi Süper Ligi (A) Grubu`nda, 2011-2012 sezonunun ikinci hafta müsabakasında Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor’u 14-3 mağlup etti.
Erzurum Ajans-Buz Hokeyi Süper Ligi (A) Grubu`nda, 2011-2012 sezonunun ikinci hafta müsabakasında Erzurum Gençlik Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor’u 14-3 mağlup etti. İzmir Büyükşehir ise Erzurum Büyükşehir engelini farklı geçti.
Buz Hokeyi Süper Ligde ikinci hafta maçları 3 Binlik Buz Arenada oynandı. Günün ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelirken, günün ikinci maçında Erzurum Gençlikspor ile Ankara Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi.
3 bin kişilik Buz Arena`da oynanan Gençlikspor ile Ankara Büyükşehir arasında oynanan karşılaşmanın ilk periyodu, Erzurum Gençlik Spor Kulübü`nün 2-1`lik galibiyetiyle sona erdi.
Çekişmeli başlayan ikinci periyodun hemen başında bulduğu sayılarla müsabakadaki üstünlüğünü sürdüren Erzurum Gençlik Spor Kulübü, bu bölümü de 5-1 üstün bitirmeyi başardı. Müsabakanın son periyodunu da 14-3 kazanan Erzurum Gençlik Spor Kulübü, karşılaşmayı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.
Karşılaşmayı, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve çok sayıda vatandaş izledi.

BÜYÜKŞEHİR EVİNDE TESLİM OLDU

Buz Hokeyi Süper Ligi (B) Grubu`nda, 2011-2012 sezonunun ikinci hafta müsabakasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünü farklı mağlup etti. 3 bin kişilik Buz Arena`da oynanan karşılaşmanın ilk periyodu, İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübü`nün 10-0`lık galibiyetiyle sona erdi.
İkinci periyoda hızlı başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, bu bölümü de 16-0 almayı başardı. Son periyodu da 28-0 kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, karşılaşmadan farklı galip ayrıldı.
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, buz hokeyi ikinci hafta maçları ile ilgili olarak bilgi verirken, bundan sonra maçlara sporseverlerin daha çok ilgi göstermesini beklediklerini söyledi.
Ç
intimar, "Bizler salonların dolu olmasını istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor. Erzurum`da şu anda Kayakla Atlama Dünya Şampiyonası var. Halkımız bunun için de tribünlerde yerini almamış olabilir. Tesislerimizde yapılan tüm müsabakalar, halkımıza açık ve ücretsiz. Halkımızı salonlarda sıcak çaylarını yudumlarken, maç keyfini izlemeye davet ediyoruz. Maçlar ücretsiz, herkesi bekliyoruz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.