Spor Haber Girişi : 19 Ağustos 2023 12:07

Buzda yetenek taraması

Buzda yetenek taraması
Cumhurbaşkanlığı'nın projesi olan ve GSB'nin destekleriyle Türkiye  Buz Hokeyi Federasyonu'nun yürüttüğü 'Gebze Yetenek Tarama' ve 'Erzurum Yetenek Tarama'  buz hokeyi  ortak kampı başladı.

Cumhurbaşkanlığı’nın projesi olan ve GSB’nin destekleriyle Türkiye  Buz Hokeyi Federasyonu'nun yürüttüğü 'Gebze Yetenek Tarama' ve 'Erzurum Yetenek Tarama'  buz hokeyi  ortak kampı başladı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı’nın   projesi olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Yakutiye 500'lük Hokeyi Salonu’nda  Türkiye  Buz Hokeyi Federasyonu'nun yürüttüğü 'Gebze Yetenek Tarama' ve ' Erzurum Yetenek Tarama'  buz hokeyi  ortak kampı 16-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek.

 

Yakup Arslan, Tarık Göçmen, Nikolai Ostiakov,Sava Voronov, Mert Ezer, Orkun Akarsu ve Adem Arslan'dan oluşan 7 kişilik teknik ekip nezaretinde yapılan Kamp her geçen gün tempo kazanıyor.

 

Yetenekler milli takım alt yapısına kazandırılacak

 

Erzurum  Yakutiye 500’lük Buz Hokeyi Salonu’nda yapılan kampta sporcular teknik heyetin gözüne girebilmek için kıyasıya mücadele ediyor. 7 kişilik teknik heyet Gebze-Erzurum ortak kampında yetenekli gördükleri sporcuları kulüpler aracılığı ile Milli takıma kazandıracaklar.

 

 

Çelebi kampı ziyaret etti

 

‘Gebze Yetenek Taraması’ ve ‘Erzurum Yetenek Taraması’ ortak kampını ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Çelebi çalışmalar hakkında teknik heyetten bilgi aldı. Teknik Heyet ve geleceğin milli buz hokeycileriyle sohbet eden Çelebi, Sporcu ve antrenörlere başarılar diledi. Çelebi, “Cumhurbaşkanlığımızın bu önemli projesine Erzurum olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyorum ki, bu ortak kamp çok yararlı geçecek ve Türk buz hokeyine yeni neferler kazandırılacaktır” diye konuştu. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.