Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Cadde üzerindeki köpek turlarına tepki

Cadde üzerindeki köpek turlarına tepki
Erzurum’un en işlek caddelerinden birisi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde gezdirilen köpekler insanları rahatsız ediyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’un en işlek caddelerinden birisi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde gezdirilen köpekler insanları rahatsız ediyor. Şikayetlere rağmen ısrarla cadde üzerinde gezdirilen köpekler vatandaşların korku ve panik yaşamasına sebep oluyor.
Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yasaklanmasının ardından insanların cadde üzerinde gezdirilmek istenen köpeklerin son bulacağı ümidi suya düştü. Gün içerisinde birçok kez rastlanan insanların kaldırım üzerinde yürürken gördükleri köpeklerden korkarak cadde üzerine kaçmaları hem kendilerinin hem de başkalarının canlarını tehlikeye atıyor.
Özellikle küçük çocukların yakaladıkları köpeklerin boyunlarına geçirdikleri iplerle dolaştırdıkları köpekler vatandaşların paniğe kapılmasına sebep oluyor. Cadde üzerinde köpek gezdirmek isteyen vatandaşlara Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu uyarılar bile fayda etmiyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yazgı Mustafaoğlu 28 Aralık 2023 14:33

    Yazarlarınızın şahsi köpek korkusu yazılarınızı yönlendiriyor. Bu görselde çocuk köpeğe düzgün bir tasma takmamış ve hayvan rahatsız. Tasmadan ötürü çocuk da köpeği kontrol edemiyor ve hayvan muhtemelen kurtulma çabası içinde yalpalıyor. İnsanların rahatsızlığı bundandır diye tahmin ediyorum ama keşke hayvanı kurtarma yoluna gidilseydi veya çocuğun bir tasma edinmesi sağlansaydı. Ama elbette en kolayı kendi korkumuzla hareket ederek korktuğumuz bizden farklı olan herkesten ve her şeyden nefret etmek, onları yok etmeye çalışmak.