İlçeler Haber Girişi : 10 Şubat 2017 19:30

Caddelerde Efkan Ala temizliği

Caddelerde Efkan Ala temizliği
Yaklaşık 14 gün önce yağan karın ardından Oltu Belediyesi karla mücadele ekipleri ciddi anlamda kar temizleme çalışması yapmazken İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'nın Oltu'ya geleceği haberinin ardından caddelerde hummalı bir çalışma başlatıldı.
Erzurumajans-Yaklaşık 14 gün önce yağan karın ardından Oltu Belediyesi karla mücadele ekipleri ciddi anlamda kar temizleme çalışması yapmazken İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'nın Oltu'ya geleceği haberinin ardından caddelerde hummalı bir çalışma başlatıldı. 

"Keşke Efkan Ala her gün gelse" şeklinde düşüncelerini dile getiren Oltulu vatandaşlar, yaklaşık bir aydır yol ve kaldırımlardaki kar ve buz birikintilerinden ötürü bir hayli eziyet çektiklerini öne sürdüler.

Geçte olsa cadde ve kaldırımların temizlenmesinden memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, "Keske Efkan Ala, Oltu'ya daha sık gelse. O zaman birçok çalışma zamanında yapılır. Bizlerde sıkıntı çekmeyiz" diye düşüncelerini dile getirdiler.

Bu arada Oltu Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri iş makinalarıyla ilçenin genelinde kar ve buz temizliği yaparken Oltulular hemşerileri İçişleri eski Bakanı Efkan Ala'yı büyük bir heyecanla bekliyorlar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.