Siyaset Haber Girişi : 12 Mart 2012 12:37

Çalık'tan 12 Mart mesajı

Çalık'tan 12 Mart mesajı
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Erzurum Ajans-Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Çalık mesajında; "Halkımızın özgüveninin eseri olan, azmin, gayretin, fedakarlığın, vatanperverliğin, cesaretin bir işaretini sunan; bizi biz yapan milli ve manevi değerlerin neler yapabileceğini, en umutsuz anda yaşlısı, genci, kadını ve erkeği ile bütünleşen mazlum ve mağdur bir milletin dini, imanı, namusu, vatanı ve tarihi uğruna neleri göğüsleyebildiği ve bugünde göğsümüzü kabartan bu tarihi günü bize sunan şehitlerimizi ve büyüklerimizi saygı ile selamlıyor, hain bakışlara bir cevap olan Erzurum’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yılını kutluyoruz.” Dedi.
Kurtuluş'la birlikte, kendine güvenini tazelemiş ve var oluşunun iradesini hiçbir gücün kıramayacağını herkese açıkça ilan etmiştir” diyen Çalık, “Kendisinden sonra gelecek yeni nesillerin hürriyetini, canından aziz sayan bir inancın bayraktarlığını yapmış bir millet olarak vatanımıza, milletimize, namusumuza, birlik ve beraberliğimize göz dikenlere tarihin her döneminde gereken dersleri vermesini bilmişizdir. Millet olarak Allah'ın bizlere bir daha böyle savaşlar yaşatmamasını temenni ediyor, Milletimizi Yaşanabilir Bir Türkiye'ye, Yeniden Büyük Türkiye'ye ve Yeni Bir Dünya'ya ulaştırmak için Saadet Partisi olarak tüm gücümüzle çalıştığımızı belirtiyor saygılarımızı sunuyoruz." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.