İlçeler Haber Girişi : 08 Temmuz 2016 18:00

Çat Belediye Başkanı Kılıç, ilk nikahını kıydı

Çat Belediye Başkanı Kılıç, ilk nikahını kıydı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, kıydığı ilk nikahla CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu'nun kızı Rahşan Kızıloğlu'nu evlendirdi.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, kıydığı ilk nikahla CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu'nun kızı Rahşan Kızıloğlu'nu evlendirdi. 

Erzurum'da bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah merasimine, Erzurum'daki CHP'liler adeta çıkarma yaptı. CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu'nun kızı Rahşan Kızıloğlu ile Emrah Emin Özbaldan dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını ise, Çat Belediye Başkanı CHP'li Arif Hikmet Kılıç kıydı. Çat Belediye Başkanı olduktan sonra kıydığı ilk nikahta hayli heyecanlı olduğu gözlenen Arif Hikmet Kılıç, yaptığı esprilerle davetlileri güldürmeyi de ihmal etmedi. Başkan Arif Hikmet Kılıç, aile kurumunun toplumdaki en önemli müessese olduğunun altını çizerek, "Sağlam bir aile demek, fikren ve bedenen sağlıklı bireyler ve nesiller demektir. Aile kurumunu ne kadar sağlam temeller üzerine oturtursak, toplumumuzda o kadar sağlam bir gelecek inşa etmiş oluruz. Bu bakımdan aileler olarak evlatlarımızı milli ve manevi değerlerine sıkı sıkıya bağlı bireyler olarak yetiştirelim" tavsiyesinde bulundu.

Başkan Kılıç, nikahın ardından genç çiftçi tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu. Evlilik cüzdanını gelin Rahşan Kızıloğlu'na teslim eden Kılıç, daha sonra davetlilerle sohbet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.