İlçeler Haber Girişi : 19 Ağustos 2018 18:20

Çat Belediye Başkanı Kılıç’tan Kurban Bayramı mesajı

Çat Belediye Başkanı Kılıç’tan Kurban Bayramı mesajı
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu bu bayramın, ilimizin, bölgemizin, ülkemizin ve gönül coğrafyamızın güzelliklerine vesile olmasını niyaz ediyoruz” dedi.
Erzurumajans-Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu bu bayramın, ilimizin, bölgemizin, ülkemizin ve gönül coğrafyamızın güzelliklerine vesile olmasını niyaz ediyoruz” dedi.

Çat Belediye Başkanı Kılıç, Kurban bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Kılıç, bu bayramın kardeşlik duygularının pekişmesi, barış ve huzur ortamının oluşmasına vesile olması temennisinde bulundu.

Bayramların birleştirici özelliğinden dolayı toplumda önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kılıç, “Müslümanların kurban ibadetini yerine getirerek Allah’a yaklaşma gayretinde oldukları bu özel gündeki paylaşımlar, dayanışmanın en iyi örneklerinden birisidir. Bu özel günlerin birlik ve beraberlik bağlarımızı daha da kuvvetlendirdiğini hepimiz biliyoruz. Çünkü bayramlar sıkıntılı süreçler için birer fırsattır. Allah, kardeşliğimizi daim etsin, ülkemizdeki huzuru gelecek nesillere en iyi şekilde aktaracak şartları bizlere nasip eylesin. Bu bayramın toplumsal barış ve huzurun sağlanmasında bir milat olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim” diye konuştu.

Kurbanın Allah’a teslimiyetin ifadesi olduğunu belirten Kılıç, “Bayramlar, dertlerin ve üzüntülerin bir nebze de olsa unutulduğu, umutların yeniden yeşerdiği, birbirimize ve toplumun tüm fertlerine karşı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi asli duyguların en içten yaşandığı günlerdir. Paylaşma ve yakınlaşmanın doruğa çıktığı bu müstesna günlerin, dargınlıkların unutulmasına, kesilen kurbanların ve yapılan ibadetlerin hürmetine Yüce Rabbimizden mazlumlara güç ve kuvvet vermesini, insanlığın mutluluğuna, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını diliyorum. Bu duygularla başta Çatlı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, sevdikleri ile birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.