Erzurum Haber Girişi : 14 Şubat 2024 12:28

Çat'ta belediyecilik faaliyetleri durdu! İlçe çamur deryasından geçilmiyor

Çat'ta belediyecilik faaliyetleri durdu! İlçe çamur deryasından geçilmiyor
Erzurum'un Çat ilçesinde AK Parti'nin Başkan Melik Yaşar'ı aday göstermemesinden sonra rutin belediyecilik hizmetleri adeta askıya alındı. İlçe merkezi ve bağlı mahalleler çamur ve pislikten geçilmez oldu.

BELEDİYECİLİK YAPILMIYOR!

 

Yolsuzluk iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı’nın müfettiş görevlendirdiği Çat Belediyesi’nde AK Parti, mevcut Başkan Melik Yaşar yerine Seyhun Saydın’ı aday gösterdi. Aday tanıtım toplantısının ardından ilçe merkezinde belediyecilik hizmetleri durdu.

 

 

Oyuklu, Sarıkaya, Karabey mahalleleri başta olmak üzere Hastane Caddesi ve daha birçok noktada temizlik çalışmaları yapılmazken, eriyen kar suları nedeniyle sokaklar çamur deryasına döndü. Araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilendiği ilçede vatandaşlar, seçimi dört gözle beklemeye başladı. HABER MERKEZİ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali er 16 Şubat 2024 08:48

    Herkes layık olduğu şekilde yönetilirmiş. Demekki çat halkı buna layıkmış bizde hayırlı olsun diyelim. İnsanca yaşamak başka aptallık başka.

  • Vatandaş 15 Şubat 2024 21:52

    O kadar uzağa gitmeye gerek yok. Erzurum'da büyükşehirin önü sigara izmaritlerinden geçilmiyor. Ağaçların altı kül tablası olarak kullanılıyor