İlçeler Haber Girişi : 24 Ekim 2017 19:15

Çat'ta Muhtarlar Günü sürprizi

Çat'ta Muhtarlar Günü sürprizi
Muhtarlar Günü, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Erzurum'un Çat ilçesinde de unutulmadı.
Erzurumajans-Muhtarlar Günü, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Erzurum'un Çat ilçesinde de unutulmadı. Başkan Kılıç, Muhtarlar Günü'nde muhtarları özel olarak misafir etti.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Muhtarlar Günü'nü unutmadı. İlçeye bağlı mahallelerin muhtarlarını belediyenin yeni yaptırdığı mesire alanı ve mangalbaşı tesislerinde misafir eden Çat Belediye Başkanı Kılıç, muhtarlara söz konusu tesisten yüzde 50 indirimli yararlanma jesti de yaptı.

Muhtarlar Günü, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Erzurum'un Çat ilçesinde de unutulmadı. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçeye bağlı köy/mahalle muhtarlarının tamamını belediyenin yeni hizmete sunduğu mangalbaşı tesislerinde konuk etti. Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir, encümenler ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu yemekli sohbet toplantısında konuşan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunun altını çizdi. Çat Belediyesi'nin yaptığı yatırım ve hizmetleri muhtarlara bir bir anlatan Başkan Kılıç, "Muhtarlarımız olarak sizler bizim en yakın çalışma arkadaşlarımız ve yoldaşlarımızsınız. Muhtarlarla belediye başkanları arasındaki koordinasyon ve sağlam iletişim, insanımıza hizmet olarak yansır. Bu bağlamda bizim kapımız siz değerli muhtarlarımıza ardına kadar açıktır. Başımızın üstünde yeriniz vardır. Çünkü sizin de, bizim de makamımız hizmet makamıdır" diye konuştu.

İlçemizin çehresi hızla değişiyor

Çat Belediyesi'nin ilçeye en hakim tepede yaptırdığı mesire alanı ve mangalbaşı tesislerinde ağırladığı muhtarlara, 2014 yılından bu yana yapılan hizmetleri anlatan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçenin çehresinin hızlı bir biçimde değiştiğini belirterek, "En ücra mahallemizde bile artık Çat Belediyemizin imzası var, izi var. Vatandaşlarımızın beklentileri, istekleri ve talepleri bizim için çok önemli. Biz bu makama da zaten insanımızın ihtiyaçlarını gidermek ve onlara hizmet etmek için geldik" dedi.

Muhtarlara hitaben konuşan Çat Belediye Başkanı Kılıç, "İlçemizdeki güzel gelişmeleri hepiniz biliyorsunuz, görüyorsunuz. Son 3 yıl içerisinde Çat ilçemizde dört bir yandan gelişim atakları başlattık. İlçemize sosyal tesis kazandırdık, yeni hizmet binası yaptık, parklar yaptık, yollar açtık, taziye evleri, misafirhaneler yaptık. Köy mahallelerimizdeki camilerimizi onardık, minalerini inşa ettik, Kur'an Kursları açtık. Şu anda sizi konuk etmekten büyük mutluluk duyduğumuz bu tesis de, yine belediyemizin imkanlarıyla ilçemize kazandırılan güzide eserlerimizden birisidir. Sizlerle el ele, omuz omuza insanımızın hizmete duyduğu ihtiyacı giderecek, birlikte çalışacak ve daha modern bir Çat ilçesi için koşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Muhtarlara yüzde 50 indirim sürprizi

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Muhtarlar Günü dolayısıyla misafir ettiği muhtarlara bir de sürpriz yaptı. Çat Belediyesi'nin hizmete açtığı mesire alanı ve mangalbaşı tesislerinde bundan böyle tüm muhtarların yüzde 50 indirimle faydalanabileceklerini müjdeleyen Başkan Kılıç, "Böyle bir tesisin muhtarlarımızın emrinde olmaması düşünülemez. Dolayısıyla muhtarlarımız bu tesislerden diledikleri zaman hem de indirimli olarak istifade edebilirler." dedi.

Yemekli sohbet toplantısında muhtarların istek ve beklentilerini de dinleyen Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Muhtarlarımızla istişare ediyor, taleplerini ve beklentilerini dikkate alıyoruz. Yaptığımız hizmet planlaması ile tüm mahallerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bu bağlamda bizlerden her türlü desteğini esirgemeyen muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da birlikte çalışmaya ve hizmet yolunda hep beraber yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Öte yandan mahalle muhtarları da, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'la çalışmanın büyük bir mutluluk olduğunu dile getirerek, "Başkanımız bizi her zaman başının üstünde taşıdı, bir dediğimizi iki etmedi. Kendisine minnettarız" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.