İlçeler Haber Girişi : 11 Haziran 2014 16:15

Çat'ta din görevlileri piknikte buluştu

Çat'ta din görevlileri piknikte buluştu
Çat İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen piknik programına ilçe genelinde görev yapan din görevlileri ve Müftülük yetkilileri katıldı.
Erzurumajans-Erzurum'un Çat İlçe Müftülüğü tarafından ilçe merkezi ve köylerde görev yapan din görevlilerine yönelik olarak moral ve motivasyonu güçlendirmek, birlik ve beraberliği sağlamak ve personel arasında kaynaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla piknik düzenlendi.

Çat İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen piknik programına ilçe genelinde görev yapan din görevlileri ve Müftülük yetkilileri katıldı. Personel arasında birlik, beraberlik, tanışma ve kaynaşma ortamı olarak piknik etkinliğinin çok güzel bir imkan olduğunu vurgulayan İlçe Müftüsü Muhammed Sadık Kılıç, bu ve benzeri etkinliklerin, kutsal ve bir o kadar da yoğun ve yorucu bir görevi icra eden din görevlilerinin hizmet motivasyonunu ve verimliliğini zinde tutma ve daha başarılı hizmetleri gerçekleştirebilmeleri için motivasyon kaynağı olduğunu vurguladı. Müftü Kılıç, başarılı hizmetlerin gerçekleştirilmesinde birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşma organizasyonlarının önemine dikkat çekerek "Din görevlilerimizle beraber dinlenme ve yeni dönem için planlamalar yapma imkanı bulduğumuz bu etkinlik, son derece verimli olmuştur. Din hizmetlerinde başarı ve istikrarın yakalanabilmesi için personel arasında belli zamanlarda sosyal kültürel etkinlik ve faaliyetlerin yapılması önem arz etmektedir. Bu itibarla; din görevlilerimize görevlerindeki üstün gayret ve başarılarından dolayı teşekkür ediyor; bu etkinliklerin daha güzel ve verimli hizmetlerin gerçekleştirilmesine vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir etkinlikte bir araya gelmelerinin kendilerini çok sevindirdiğini vurgulayan din görevlileri ise organizasyonun düzenlenmesine vesile olan İlçe Müftülüğü yetkililerine teşekkür ederek benzeri faaliyetlerin devam etmesi temennisinde bulundular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.