İlçeler Haber Girişi : 26 Aralık 2011 14:56

Çat`ta kadına bıçaklı saldırı

Çat`ta kadına bıçaklı saldırı
Erzurum`da eşi ile geçimsizlik yaşayan ve maruz kaldığı koca şiddetinden uzaklaşmak için annesinin evine giden bir kadın, bu kez de eniştesinin bıçaklı saldırısına uğradı.
Erzurum Ajans-Erzurum`da eşi ile geçimsizlik yaşayan ve maruz kaldığı koca şiddetinden uzaklaşmak için annesinin evine giden bir kadın, bu kez de eniştesinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre olay, Çat ilçesinde meydana geldi. Eşi ile geçimsizlik yaşayan ve maruz kaldığı koca şiddetinden uzaklaşmak için annesinin evine giden Ö.K. isimli kadın, eniştesi E.K.`nin bıçaklı saldırısına uğradı. Eniştesi tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanarak hastaneye kaldırılan Ö.K. isimli kadın, polise verdiği ifadede eşi ile arasının bozuk olması sebebiyle annesinin yanına yerleştiğini, ablasının eşi olan ve ablası ile boşanma davası olan eniştesi E.K.`nin kendisine saldırdığını
söyledi. Daha önce de eniştesinin saldırısına uğradığı söyleyen Ö.K., eniştesi E.K. hakkında polis merkezine şikayette bulundu. Ö.K. ifadesinde E.K.`nın kaldığı eve geldiğini ve kendisini karnından, göğsünden ve bacaklarından bıçaklayarak ağır şekilde yaralanmasına sebep olduğunu dile getirdi.

Koca dayağından kaçıp enişte saldırısına uğrayan kadını bıçakladıktan sonra kaçan E.K.`nin yakalanması için polis çalışma başlattı.
Hayati tehlikeyi atlatamayan talihsiz kadın, geçirdiği ameliyatlar sonrasında Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.