Spor Haber Girişi : 11 Temmuz 2012 14:00

Çaykur Rizespor Erzurum'da kampa girdi

Çaykur Rizespor Erzurum'da kampa girdi
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor kamp için seçtiği Erzurum’da oksijen depoluyor. Palandöken Kayak Merkezi’nde dün başlayan kamp bir hafta sürecek.
Erzurum Ajans-Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor kamp için seçtiği Erzurum’da oksijen depoluyor. Palandöken Kayak Merkezi’nde dün başlayan kamp bir hafta sürecek.
Teknik Direktör Engin Korukır nezaretinde hazırlıklarını günde 3 antrenman ile sürdüren Çaykur Rizespor’da moraller en üst seviyede.
Teknik Direktör Korukır, Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nda yapılan antrenman öncesi İHA’ya yaptığı açıklamada, “Erzurum’un yükseltisi fazla olduğu için futbolculara çok şey katacağına inanıyorum. Burada futbolcunun kanı bile yenileniyor. Erzurum kamp için benim idealimdeki yer oksijen ve temiz hava bakımından çok avantajlı. 5-6 gün Erzurum da çalışacağız daha sonra Bolu’ya gideceğiz. Bolu’dan sonra da deniz seviyesine ineceğiz. Allah Erzurum’a temiz hava ,bol oksijen gibi birçok nimet vermiş. Spor adamları bu şehrin kıymetini bilsinler” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.