Medya Haber Girişi : 13 Kasım 2011 14:30

Cebeci: Biz kahramanlık yapmıyoruz

Cebeci: Biz kahramanlık yapmıyoruz
DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci, çalışanlarını kaybetmekten dolayı üzgün olduklarını ve iki muhabirinin acısı yaşadıklarını belirtti.
Erzurum Ajans-Van depreminde hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabiri Selahattin Yılmaz`ın Erzurum`da düzenlenen cenaze merasimine katılan DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci, çalışanlarını kaybetmekten dolayı üzgün olduklarını ve iki muhabirinin acısı yaşadıklarını belirtti.

Son yolculuğuna uğurlanan Sebahattin Yılmaz`ın Gürcü Kapı Camisi`nde kılınan cenaze namazına katılan DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci, iki muhabiri kaybetmenin basın camiasını yasa boğduğunu söyledi.

Cebeci, "Tabi çok zor bugün burada olmak. Gazetecilik hayatım boyunca hepimiz yaşıyoruz. Hayatımız sürprizlerle dolu. Bir kahramanlık yapmak için böyle şeyler yapmıyoruz. Sadece olayları yerinde, zamanında yaşamak ve başka insanlara bunları en doğru şekilde anlatmak için yapıyoruz. Hayatta her zaman bir merdivençıkarken bile ayağımızın takıldığı oluyor. İki arkadaşımız hayatım boyu nca tanıdığım en iyi muhabirlerimdendi. Hiçbir zaman sırtımıza yük olmadılar. Bunun anlamı şu; Doğru haber geçtiler. Hiçbir zaman haberlerini abartmadılar. Çalışırken başka insanlara saygıyı maksimum noktada tuttular. Ben meslek hayatım boyuncu birlikte çalıştığım insanların başına bir şey gelmesin diye dua ettim. Ama tutmadı" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.