Erzurum Haber Girişi : 25 Eylül 2013 11:56

Cemal Polat taburcu oldu

Cemal Polat taburcu oldu
Erzurumspor'un efsanevi başkanı Cemal Polat, bu sabah taburcu edildi.
Erzurumajans-Pazartesi gecesi şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde damarlarında daralma tespit edilerek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan ve bir damarına stent takılan Erzurumspor'un efsanevi başkanı Cemal Polat, bu sabah taburcu edildi.

Dün sabah saatlerinde anjiyosu yapılan ve bir damarına stent takılan Cemal Polat'ın daralma tespit edilen iki damarına da 15 gün sonra stent takılacağı bildirildi.

Bu sabah yapılan kontrollerde yoğun bakım ünitesinde kalmasını gerektirecek risklerin ortadan kalktığının belirlenmesi üzerine Cemal Polat'ın tabur edilmesine karar verildi. Hastaneden çıkıp, evinin yolunu tutan efsane başkan, "Şükür Allah'a iyiyim. Bir sorunum yok. 15 gün sonra iki damara daha stent takılacak. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Arayan, soran, mesaj gönderip, geçmiş olsun diyen herkese de tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Erzurumajans Ailesi olarak efsane başkan Cemal Polat'a geçmiş olsun diyoruz...

(Kaynak: Erkhaber)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.