Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Ceren`e Bakan Kılıç sahip çıktı

Ceren`e Bakan Kılıç sahip çıktı
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 10 Kasım Atatürk koşusuna emanet ayakkabı ile hazırlanan Ceren Kavak`a sahip çıktı.
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, 10 Kasım Atatürk koşusuna emanet ayakkabı ile hazırlanan Ceren Kavak`a sahip çıktı.
Bakan Kılıç, 10 Kasım Atatürk koşusuna emanet ayakkabı ile hazırlanan Ceren Kavak`ın bütün ihtiyaçlarının hemen karşılanması için Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne talimat verdi.

Ceren Kavak ile ilgili olarak basın organlarında yer alan habere çok üzüldüğünü ifade eden Bakan Kılıç, olayla ilgili olarak Erzurum İl Gençlik ve Spor Müdürü`ne "Olaya derhal müdahale edin. Ceren`in bütün ihtiyaçlarını karşılayın. Ceren`i Ankara`daki koşuda görmek istiyorum." dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 10 Kasım`da Ankara`da düzenlenecek olan Atatürk`ü anma koşusuna katılmak isteyen Erzurumlu çocuklar arasında yarışma düzenlendi. Yarışmada birinci olan 11 yaşındaki Ceren Kavak, küçük kızlar kategorisinde 1. oldu. Kavak, yarışma sonrasında yaptığı açıklamada, kendine Elvan Abeylegesse`yi örnek aldığını dile getirerek, şunları söylemişti: "Büyüyünce onun gibi başarılı bir atlet olmak istiyorum. Elvan abla, ülkemizi uluslararası alanda temsil ediyor. Ben de onun gibi ülkemizi temsil eden bir koşucu olmayı amaçlıyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.