Erzurum Haber Girişi : 16 Nisan 2022 21:20

Cesedini voleybol oynayan gençler buldu

Cesedini voleybol oynayan gençler buldu
Erzurum'da bir parkta voleybol oynayan üniversite öğrencileri, kamelya direğine iple boynundan asılmış halde yaşlı bir adam cesedi buldu.

ERZURUM AJANS / Olay dün saat 21.50 sıralarında Ömer Nasuhi Bilmen Caddesi üzerinde bulunan Aziziye Millet Bahçesi parkında meydana geldi.

 

İHA'nın haberine göre, bir grup üniversite öğrencisi arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için Aziziye Millet Bahçesi parkında toplandı. Doğum günü kutlamasının ardından üniversiteliler parkta voleybol oynarken topları kamelyaya doğru gitti.

 

Topu almak için giden gençler, kamelya direğine iple boynundan asılmış halde yaşlı adam cesedi ile karşılaştı. Gençler durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemede boynunda iple asılı halde bulunan şahsın 60 yaşındaki Kemal Dağotu olduğu belirlendi. 

 

Sağlık ekiplerinin incelemesinde Dağotu'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından Dağotu’nun cesedi otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Dağotu'nun evli ve çocuğunun olmadığı belirtildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. İHA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Uyarı?dan 20 Nisan 2022 22:18

    Okuyucuya olan ilginizden dolayı teşekkür ederim. Kaliteli bir mecra olarak gereğini yaptığınız için teşekkür ederim.

  • Misafir okuyucu 17 Nisan 2022 09:45

    Uyarı'nın uyarısına aynen katılıyorum.Böyle acı bir haberin duyurulması kâfi gelmeliydi.Ayrıca fotoğraflamak gerekmezdi.Dikkatsizlik sonucu meydana gelmiş bir hata.. Bir başka hata da "kamelya" ile "kameriye"kelimelerinin karıştırılması... Kamelya bir süs bitkisinin adı.Haberde kullanılması gereken kameriye ise bahçelerde,parklarda güneşten korunmak için yapılan üstü kapalı oturma yerine verilen addır.Dalgınlık sonucu editörün gözünden kaçmış olmalı..

  • Uyarı 17 Nisan 2022 00:11

    Yalnız o fotoğrafı haberinizde kullanmanız hiç uygun ve yakışır bir durum değil. Bütün meslek etiğini daha da önemlisi insanlık değerlerini yerle bir eden bir durum. Dikkatten kaçmış olduğunu düşünüyorum. Kaldırmanızı bir okurunuz olarak rica ediyorum.